fallback

Какво да очакват зодиите по време на Ретроградния Юпитер?

Критичното мислене е на преден план

09.10.2024 | 22:12 Автор: Беатрис Младжова

На днешната дата Юпитер започва ретроградното си движение в Близнаци и приключва на 4 февруари 2025 г. Това ни дава една нова перспектива, учим се да мислим критично и да не вярваме на всичко, което сме чули. Пред нас сега има много въпроси и научаваме нови неща, според AstroStyle.

Овен

Сега комуникацията е на фокус, да помислят какво наистина имат да казват. Рядко се случва да не намират правилните думи, но сега, освен това, вероятно - не изливат мислите си пред когото трябва. Дискриминацията е основна тема за Овните сега. Просто защото имат да казват много неща, не значи, че трябва да ги изливат на най-близките си и да натоварват тях. По-добре да си направят подкаст, блог или да започнат работа в медия - и така да изразят мислите си. Нека се свържат със стари приятели, особено такива, които живеят на далечни места.

Телец

Да внимават с харченето и да проверят състоянието на финансите си. Сега периодът е лош за рискови харчове и инвестиции. Нека отменят скъпите и луксозни екскурзии, да направят нужните сметки, да поработят върху бюджета си. Нека не дават пари на заем, особено за маловажни неща. Но пък да заделят малко пари, които да похарчат за шопинг и забавления. Бивш колега може да ги потърси и да им предложи невероятна възможност. Дори може да пътуват по работа - но нека не се пренатоварват, а да оставят и време за релакс, забавления по време на командировката.

Близнаци

Да се подготвят - най-накрая ще се насладят на малко почивка, бездействие и ще релаксират. Бяха доста заети и търсени в последните месеци. Но нека сега да спрат и да оценят това колко далеч са стигнали. И да помислят върху това накъде искат да отидат. Нещата сега се забавят, Близнаците няма да са толкова заети, да излизат и общуват толкова много. Но да не се притесняват - това не е нещо лошо. Нека проучат пътя пред себе си и да се уверят, че вървят в правилната посока. Да видят какво трябва да направят и да продължат да развиват идеите си.

Рак

Нека си дадат почивка - заслужили са си го. На фокус при Раците сега е излекуването. Време е най-накрая да си подарят тази луксозна тропическа ваканция, да отидат на плаж на топло място, да се отдадат на пиене на коктейли и СПА процедури. Дори да нямат пари за такава скъпа ваканция, поне да отменят някои задължения и да отидат на кратка почивка някъде в родината си. Сега тези зодии ще са вдъхновени да изследват своята духовна страна. Може да намерят ментор, който да им помогне.

Лъв

Лъвовете са много социални и общителни зодии, но сега е времето да потънат в своя свят, да се затворят в черупката си и да релаксират повече. От пролетта насам те създадоха доста нови приятелства и контакти. Сега е време да отстъпят една крачка назад и да се насладят на постигнатото, да се порадват на новите приятелства. Кръгът им расте, но е важно да не забравят най-важните за тях хора - които познават от най-дълго време и които винаги са до тях. Ако не могат да отделят достатъчно време на всички, нека пробват да смесят компаниите и различните приятелски групи. Кой знае - може всички да се разбират и сприятелят! Сега тези зодии трябва да премахнат някои задължения от графика си и да не мислят само за работа.

Дева

Те трябва да помислят над това кои цели са наистина важни за тях. Кариерата е на фокус до началото на февруари и Девите може да станат доста заети. Ако графикът им е доста пълен, нека разпределят част от своите по-простички задачи и да ги дадат на други хора, които може да ги свършат. Тези зодии са перфекционисти, но това не значи, че не бива да оставят на околните да им помагат. Просто да се уверят, че са избрали правилните хора, които да потърсят за помощ. И да им обяснят как точно да се справят със задачите. Нека обърнат внимание на това какво им казват бивши шефове или колеги - може пред тях да изникне чудесна възможност!

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback