Зодиите, които ще преживеят духовен растеж тази есен

Сезонът е свързан с трансформации

09.10.2024 | 07:36 Редактор:
Очаква ни духовно пробуждане.
Очаква ни духовно пробуждане.

Есента вече е в пълния си разгар, а този сезон често се свързва с промени, равносметки за изминалото време и духовно израстване. За няколко зодиакални знака този период ще бъде особено важен, защото те ще преживеят дълбоко духовно пробуждане и ще преоценят кои са най-важните неща в живота им.

Водолей

Водолей, вероятно сте усетили някои фини промени през последните няколко дни след слънчевото затъмнение на новолунието във Везни на 2 октомври. Това затъмнение вероятно е раздвижило някои заровени мисли или мечти и може би ви е накарало да се чудите за посоката на живота си. Докато се приближаваме към 11 октомври, когато Плутон става директен в Козирог, ще почувствате как тази енергия се засилва. Сякаш вселената ви дава ключовете, за да отключите скрита част от себе си.

Скорпион

Скорпион, скоро ще навлезем във вашия знак и вие си знаете, че октомври и ноември са вашите месеци за равносметка. Естествено сте привлечени към дълбините на душата  си, но сега ще навлезете още по-дълбоко – в ъглите на сърцето и ума си, които може би сте избягвали. Когато Меркурий навлезе във вашия знак на 13 октомври, е вероятно да изпитате повишена интуиция и желание да се потопите в теми, които ви доближават до разбирането на истинската ви същност.

Дева

Наскоро излязохме от вашия сезон, Дева, и с настъпването на есента, за вас настъпи период на смирението – време, в което да оцените личния си живот и баланса в него. Сега е моментът да фокусирате вниманието си далеч от самоусъвършенстването и към общността си и да изпитате теми за емоционално изследване на дълбините на душата си. Покани за интроспекция идват към вас и е важно не само да мислите за промяна в приоритетите си, но и да си позволите да бъдете по-уязвими и да проявявате по-дълбока любов към себе си.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: Freepik