fallback

Хороскоп за периода 8 - 13 октомври: Трудности и имотни сделки за някои зодии

Трудности в работата за Козирозите и Стрелците

08.10.2024 | 10:17 Автор: Толя Стоянова

Вижте какво ви очаква според хороскопа за периода 8 - 13 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Телец

Приоритетни за решаване ще се окажат финансовите въпроси. Някои процеси ще протичат по-бавно, но така пък ще разполагате с възможност да ги обмислите задълбочено. Положените до момента усилия ще дадат реални резултати, изразяващи се в приходи. В средата на седмицата ще можете да проведете разговори, засягащи реализацията на дългосрочните ви планове и уреждане на имотни сделки. Отношенията от всякакъв характер ще са удовлетворителни.

Близнаци

Подходящо е в този период да направите задълбочен анализ на постигнатото до момента и най-вече на причините, довели до отказ от някои замисли. Отношенията с близките на моменти може да са затруднителни. Не бъдете прекалено критични. Не е изключено да се наложи да предприемете кратко пътуване. Ще се осъществи без особени затруднения.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви подскажат, че се налага да предприемете някои промени, които от доста време назряват. Условията за тях може и да са подходящи, но самите вие, някак дълбоко в себе си, да им се противопоставяте или да усещате, че не сте готови да ги осъществите. Вътрешните ви страхове и емоционални ограничения да изплуват на повърхността, да предизвикат силно усещане за несигурност. Споделете тревогите с хората, на които имате доверие. Мнението им ще ви помогне да се освободите от тях, да обмислите последствията и да ги съпоставите с целите си.

Стрелец

Препятствията, с които евентуално ще се наложи да се справите, ще са в областта на професионалния напредък или обучението ви. Независимо от това, не си заслужава да се тревожите. Всичко ще се случи така, както си го представяте, но малко по-бавно и на моменти с външно съдействие. Хубавото е, че помощта ще дойде от хора, на които сте направили някакви услуги и напълно съзнателно търсят начин да ви се реваншират. През втората половина на седмицата може би принудително ще отложите някои занимания, изискващи пътуване или юридическа консултация. Когато нещо не се получава от първия път, заемете се със следващото. Заменяйки дейностите ще сте достатъчно пълноценни.

Козирог

Плутон е в последните градуси на вашия знак и в процес на стационарност преди да премине в директно движение. Влиянието му ще се усети предимно върху професионалния ви статус и лични амбиции. Може да се случи да направите непредвидени разходи, които временно да "разклатят" финансовата ви стабилност. Анализирайте дългосрочните си цели. Точно при тях ще откриете потенциал за повишаване на приходите. В края на седмицата ще се наложи да преодолеете някои конфликтни ситуации. В основата на успехите ще са качества като последователност и дисциплина, които са типични за вас.

Водолей

Събитията ще са динамични и на моменти противоречиви. Появата им ще изисква гъвкава и адекватна реакция, особено що се отнася до сферата на личните, семейни и роднински отношения. Именно роднините може да ви озадачат с нелогичните си реакции, но е във ваш интерес да се въздържате от импулсивни действия. Не е изключено отново да повдигнат стари спорове, на които до момента не е намерено решение, но са все така остри. Ориентирайте усилията си към екипни занимания, където ще можете да разгърнете потенциала си максимално. В края на периода ще възстановите прекъснати преди време отношения и ще се почувствате доволни.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback