fallback

Нумерологична прогноза и таро карта за 8 октомври: Време е за важни решения

В любовта не си създавайте излишни драми

08.10.2024 | 07:12 Автор: Искра Ангелова

Според нумерологичната прогноза денят е подходящ за планиране на бъдещето. Ще успеете да преодолеете много препятствия, благодарение на вашето постоянство.

В работен план също са възможни напрежения, дръжте главата си високо вдигната. В любовта не си създавайте излишни драми. Оранжевото ще ви носи късмет.

Карта на деня - Справедливост. Нещо във вашия живот се нуждае от внимание! Дошло е време за решения. Трябва да направим избор и то категоричен. Добре е да използвате днешния ден и да вземете окончателно решение за нещо, което може би до този момент сте отлагали. Възможно е също да ви се наложи да се съобразите с нечие чуждо решение. Ден за въвеждане на ред в дома, офиса, документите. Днес казвайте само истината. Подходящи са практики за лични граници.

Съвет за деня - Влюбените ни представят избор, дълбок избор на душевно ниво. Трябва ли да се отдалеча от това място? Приемам ли този човек да се връща в живота ми? Избирам ли работата, която винаги съм искала, но нямах увереност да го правя? Този избор е уникален за вас и само вие дълбоко в себе си знаете какво е правилно да направите. Когато сте сигурни в избора си направете крачката, енергията е изключително подходяща за решение и ново начало.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback