fallback

Ретрограден Юпитер в Близнаци на 9 октомври - как да привлечем изобилие?

Периодът носи дълбоки промени

07.10.2024 | 16:06 Автор: Толя Стоянова

Когато Юпитер премина през знака на Близнаци, той засили фокуса ни за новини, знания, общуване. Юпитер ви информира как може да привлечете изобилие, да бъдете по-интелектуално любопитни, ориентирани към хората и комуникативни. Именно това е ключът към по-добрите възможности за нас от май месец насам.

На 9 октомври 2024 г. Юпитер става ретрограден и така ще се задържи в рамките на 4 месеца до 4 февруари 2025. Ретроградната планета ще ни покаже как бихме могли да внесем повече късмет, изобилие и лично израстване във всяка област от живота. Ще можем да намалим мащаба и да добием по-добро усещане за голямата картина, за да се променим, приспособим и усъвършенстваме своя план за действие.

Какво още ни очаква по време на ретроградния Юпитер в Близнаци?

Според астрологията ретроградните планети носят дълбоки промени, но и дарове. Те ни разкриват липсваща информация и са момент за почивка, възстановяване и подмладяване, преди да продължат отново напред. Те са възможност за реорганизиране, преоценка, освобождаване и пренастройване. Юпитер е много настроена към бъдещето. Помага ни да вървим напред, да имаме вяра.

Тъй като Юпитер променя посоките си в ретрограден план, отделяме момент за пауза, в която можем да помислим върху това как сме се променили, какви са нашите вярвания и перспективи. Сега е моментът да направим разлика между това, което искаме да продължим да държим и това, което искаме да оставим.

Доминираща енергия на Близнаците през последните месеци може да ни е направила малко нетърпеливи. Близнаците търсят нови вдъхновения, идеи, любопитство и комуникация. Това търсене на информация е в името на растежа.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback