Любовен хороскоп за периода 7 - 13 октомври

Новата седмица ще ни донесе хармония

06.10.2024 | 16:43 Редактор:
Венера в Скорпион ще направи прекрасен тригон с Марс в Рак.
Венера в Скорпион ще направи прекрасен тригон с Марс в Рак.

Космическите "любовници" Марс и Венера ще ни донесат през новата седмица хармония в любовта. Във вторник Венера в Скорпион ще направи прекрасен тригон с Марс в Рак. Тъй като тези две планети се движат през водни знаци, можем да се насладим на повишено емоционално, както и физическо удовлетворение в любовния си живот.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп за 7 – 13 октомври.

Овен 

Овни, през новата седмица може да сте "гладни" за любов, но със сигурност не сте отчаяни. Точно сега излъчвате тази сексуалност, с която можете да привлечете другите към вас, без те дори да знаят колко силно ги желаете. Ако сте във връзка, може да се насладите на седмица на засилено удоволствие в спалнята, както и на повишена емоционална сигурност.

Рак 

Скъпи Раци, за вас се откриват забележителни възможности в любовен план. Настоящата ви романтична ситуация може да ви се стори като изпратена от звездите. Венера отваря всякакви врати за вас, за да дадете любов и тя да се върне при вас с изключително удовлетворение.

Във вторник Венера ще бъде в прекрасна позиция към Марс във вашия знак.

Дева 

Да преследвате най-големите си надежди и мечти, като същевременно получавате непоколебимата подкрепа на партньора си, само по себе си е сбъдната мечта. За щастие тази седмица имате шанс да изпитате такива приятни емоции, Деви. 

Стрелец 

Стрелци, готови ли сте да натиснете бутона "пауза" по въпроси, свързани с любовта и връзките? Това не е непременно нещо лошо. Всъщност ако напоследък не ви е вървяло в любовните срещи, може да си вземете временна почивка, за да преразгледате приоритетите си по отношение на любовните въпроси. 

Риби 

Вашият любовен живот продължава да бъде горещ. Планетата на любовта Венера прави перфектна връзка с планетата на страстта Марс, който сега се движи през вашия романтичен сектор. В резултат на това може да сте толкова съсредоточени върху преследването на това, което искате в любовта, че на практика ще забравите, че някога сте имали капка несигурност или съмнение в себе си дали наистина ще го получите.

Останалите зодии четете в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay