Брад Пит се надява да има още деца след развода с Анджелина Джоли?

Актьорът имаше обтегнати отношения с децата си през последните години

04.10.2024 | 17:54 Редактор:
Пит има шест деца с бившата си съпруга.
Пит има шест деца с бившата си съпруга.

Брад Пит така и не успя да се сдобри със своите деца след развода му с Анджелина Джоли. Но в момента звездата е в щастлива връзка с Инес де Рамон и се говори, че двамата искат да имат деца.

Говори се, че те дори може да се оженят в съвсем близко бъдеще, казва източник пред In Touch Weekly. Той допълва също, че децата са всъщност много по-голям приоритет за двойката. Актьорът е „напълно фокусиран извън работата“ върху раждането на бебето на приятелката си.

"Колкото по-рано, толкова по-добре. Те се надяват да споделят добри новини много скоро", казва вътрешният човек, добавяйки, че скорошното пътуване на двойката до Европа им е дало възможност да прекарат много време насаме.

И ако раждането на дете не се случи по естествен път, 60-годишният Пит обмисля инвитро като опция.

Пит има шест деца с бившата си съпруга Анджелина Джоли. Двете най-малки деца, близнаците Вивиан и Нокс, вече са на 16 години, а най-големият – Мадокс е на 23. Според източника носителят на "Оскар" е вдъхновен от своя приятел Джордж Клуни, който е бил на 56 години, когато той и съпругата му Амал Клуни станаха родители на близнаци.

"Времето, което прекара с Джордж, премахна всичките му страхове, че би бил "стар" баща", сподели вътрешният човек.

"Не може да се отрече, че връзката му с децата му е напълно увредена и той е с разбито сърце заради това", казва още той.

Брад имаше обтегнати отношения с децата си през последните години, като дъщерята Шайло дори подаде правни документи, за да премахне "Пит" от фамилното си име на 18-ия си рожден ден през май.

През август съдия разреши промяната на името. Междувременно Вивиан също беше наричана "Вивиан Джоли", когато беше спомената в плаката за пиесата на Бродуей "Аутсайдерите", а Захара нарече себе си "Захара Марли Джоли" на събитие на женски клуб през 2023 г.

През това време стана ясно, че Анджелина Джоли сложи край на съдебната битка с Брад Пит.

След двегодишна битка актрисата оттегли делото, което е завела във ФБР във връзка с разследването на бюрото за предполагаем инцидент на малтретиране, извършен между нея и Брад Пит.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС