fallback

Михаел Шумахер се появи публично на сватбата на дъщеря си?

Джина Мария Шумахер и съпругът ѝ Иън Бетке се ожениха на Балеарските острови

02.10.2024 | 20:15 Автор: Вяра Димова

Дъщерята на Михаел Шумахер - Джина Мария Шумахер, и съпругът ѝ Иън Бетке се усмихват щастливо на снимките, направени в сватбения им ден в събота: тя в бяла дантелена рокля с бродирани цветни листенца, изработена от дизайнера Енцоани, а той в елегантен костюм на райета, изработен по английска поръчка.

Само няколко снимки, тези, които двойката публикува, разказват за радостта от ултрабронираната и контролирана сватба, за да се осигури максимално уединение на семейството на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер.

Сватбената церемония на Джина и Иън се състоя на Балеарските острови във вилата "Palma de Mallorca" в хълмовете на Port d'Andratx, която съпругата на Михаел Корина купи през 2017 г. като лятна резиденция на семейството, за да предпази бившия състезател от постоянните атаки на пресата. Сред присъстващите гости бяха по-малкият брат на Джина, състезателният пилот Мик Шумахер, придружен от годеницата Лайла Хасанович, чичото Ралф Шумахер и партньора му Етиен.

Гостите бяха помолени да предадат всички мобилни телефони при пристигането си във вилата, за да може да се защити неприкосновеността на личния живот, към която семейство Шумахер са се стремили през последните десет години. Въпреки че през последните месеци в германската преса се появиха слухове за евентуално участие на Михаел в сватбата, няма потвърждение дали това се е случило или каква роля е изиграл бащата на булката в Майорка в сватбения ден на дъщеря си.

Четете повече в gol.bg

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback