fallback

Принц Хари беше в Лондон, но отново не се срещна с принц Уилям и крал Чарлз

Обажданията и писмата на херцога на Съсекс до баща му остават без отговор

02.10.2024 | 15:45 Автор: Искра Ангелова

На 30 септември принц Хари бе на посещение в Обединеното кралство. Той присъства на церемонията по връчването на наградите WellChild 2024 в Лондон. Но се оказва, че в плановете му не са включени срещи с баща му крал Чарлз или брат му принц Уилям.

Той пътува от дома си в Калифорния за втори път през последните седмици. WellChild работи в подкрепа на тежко болни деца и техните семейства, а наградите отбелязват вдъхновяващите качества на младите хора и техните настойници. Принц Хари е патрон на националната благотворителна организация от 16 години, а наградите са основна част от годишния му календар.

Двамата братя не се видяха и по време на посещението на принц Хари във Великобритания през май за юбилейната служба, посветена на 10-годишнината от провеждането на игрите Invictus. Въпреки това Хари отправи покани към баща си и брат си преди събитието през май.

Отношенията на Хари с баща му, който вероятно все още е в Шотландия заедно с кралица Камила, остават обтегнати на фона на продължаващата битка за сигурността на херцога на Съсекс. Източници вече споделиха пред People, че обажданията и писмата до баща му остават без отговор. Опитите на Хари да се свърже с брат си Уилям - чрез съобщения, обаждания също са пренебрегвани по същия начин.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback