Три зодии ще се радват на късмет и успехи през октомври

Част от Овните ще получат определени предчувствия чрез сънищата си

02.10.2024 | 09:38 Редактор:
През октомври Телците ще намерят себе си някъде по средата - между нещо ново и нещо старо.
През октомври Телците ще намерят себе си някъде по средата - между нещо ново и нещо старо.

За някои представители от зодиака октомври ще бъде прекрасен. Ето кои зодии ще имат късмет този месец според "Your Tango".

Телец

През октомври Телците ще намерят себе си някъде по средата - между нещо ново и нещо старо. Ще изберат ли да прегърнат промяната и да позволят позитивният растеж да се случи? Или страховете ще продължават да ги заслепяват - и да не виждат каква е съдбата им, какви са способностите им? Върху това е основният фокус през месеца. Изборите им ще имат много силно влияние в близко бъдеще. Плутон става директен в Козирог след 11 октомври, а Меркурий влиза в Скорпион на 13 октомври. Тези събития ще предизвикат Телците - да осъзнаят някои истини за себе си и средата около тях.

Овен

През месеца интуитивните им дарби и способности са някак засилени. Част от Овните ще получат определени предчувствия чрез сънищата си. Други пък веднага ще познаят вредните, лоши навици на някои хора и злите им намерения, дори когато тези хора опитват да ги прикриват. Дните около новолунието, което е на 2 октомври, а и около пълнолунието, което е на 17 октомври, ще са особено значими и тогава интуицията им е най-силна. Нека си водят дневник и да записват наблюденията си в тези дни. Така ще наредят парчетата от пъзела и скоро всичко ще придобие смисъл. Овните ще са силно повлияни и от ретрограден Юпитер в Близнаци, който започва на 9 октомври.

Рак

Октомври ще бъде много интересен за Раците. През повечето време те няма да са повлияни от мненията и наблюденията на другите хора. Тези зодии трябва да обръщат внимание на знаците. Колкото повече наблюдават малките детайли от живота, толкова по-лесно ще им е да се възползват от благословиите, които им носят небесните събития. И така ще могат да направят октомври най-добрия месец! На 2 октомври има новолуние и слънчево затъмнение във Везни. Това носи късмет на Раците - те стават по-креативни, геният в тях се събужда и поставя важен въпрос.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pixabay