Анджелина Джоли подкрепи бежанци, засегнати от конфликта в Судан

"Всеки час има значение, тъй като животите са застрашени", каза актрисата

01.10.2024 | 22:35 Редактор:
Актрисата продължава дейностите си в подкрепа на нуждаещите се.
Актрисата продължава дейностите си в подкрепа на нуждаещите се.

Хуманитарните дейности за Анджелина Джоли са приоритет. Въпреки всички ангажименти около новите проекти в киното, актрисата и филантроп продължава дейностите си в подкрепа на нуждаещите се.

Тя се срещна с бежанци, засегнати от конфликта в Судан. Звездата от "Мистър и Мисис Смит" се бори за повишаване осведомеността относно необходимата подкрепа за хората, които имат отчайваща нужда от нея.

"Всеки час има значение, тъй като животите са застрашени", споделя Джоли за хуманитарната криза в Судан, цитирана от сп. "People".

49-годишната носителка на "Оскар" сподели снимка в Instagram от посещението си при бежанци в Адре, Чад, които са избягали от Судан на фона на продължаващия вътрешен конфликт в африканската страна, започнал през 2023 г.

Джоли призовава ООН (Организацията на обединените нации) да увеличи мащаба на хуманитарната реакция в Судан и региона.

"Хората, които слушах, са претърпели неописуемо насилие и са загубили всичко. Подкрепата от местните служби тук беше спасителна сламка за бежанците, които иначе са били забравени от света", каза Джоли за посещението си.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Bonth12
преди 1 час
Здравейте г-н/г-жо Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от 2000 до 800 000 евро при процент от 1% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес: bonthierry373 @gmail.com Сигнализирай за неуместен коментар