Новолуние и слънчево затъмнение във Везни ни откриват нови възможности

Нова личност може да навлезе в живота ни

01.10.2024 | 22:09 Редактор:
Слънчевите затъмнения са силно енергийни.
Слънчевите затъмнения са силно енергийни.

На 2 октомври ни предстои слънчево затъмнение в знака на Везни, което съвпада с новолуние. В астрологията тези събития са свързани с отваряне на нови пътища и започване на нови етапи в живота ни. Те ни помагат да пожънем "плодовете" на това, което сме "засели" през последните шест месеца, и ни вдъхновяват да засадим нови семена за бъдещи възможности.

Слънчевите затъмнения са силно енергийни, защото ни поставят там, където трябва да бъдем. Понякога те могат да доведат до това да се изправим пред промяна, с която трябва да се справим. Не бива да се страхуваме от това. Но много често с времето можем да видим как сме попаднали точно на правилното място. Възможно е да разрешим някои проблеми, но и да се разкрият някои тайни за нас.

Попадайки в знака на астрологичния знак Везни, слънчевото затъмнения на 2 октомври ще ни изправи и пред нова динамика на взаимоотношенията или може би ще коригираме ролите, които другите играят в живота ни. Може да се окаже, че трябва да поставим граници или да се отворим по-дълбоко за любимия ни човек. Може дори да започнем да се питаме дали една връзка има нужда от пълна промяна. Нова личност може да навлезе в живота ни или да се окаже, че даваме приоритет на определени взаимоотношения пред други.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepik