fallback

Любовен хороскоп за периода 1 - 6 октомври

Критично време за Близнаците

01.10.2024 | 08:50 Автор: Беатрис Младжова

Овен

Някой от приятелите на половинката може сериозно да ви изнерви с поведението си. Не бързайте да му/ѝ вдигате скандал и да поставяте условия. Опитайте да разберете до колко той/тя държи на въпросния човек и дали одобрява случилото се. До края на седмицата ще ви е ясно какво трябва да направите.

Телец

Появата на нов човек в обкръжението ще предизвика у вас силното желание да завихрите поредния мимолетен флирт. Внимателно преценете всички последствия от поведението си и най-вече какво бихте могли да загубите, печелейки няколко вълнуващи, но все пак кратки мига.

Близнаци

Намалете контактите, за да не предизвикате пристъпи на ревност у половинката си. Периодът е критичен. Стигнете ли до разправии, със светкавична скорост ще стигнете и до раздяла.

Рак

Понякога мазохистично се заставяте да търпите ситуации, които не ви харесват. Бъдете откровени, споделете с любимия/мата мислите и преживяванията си така, както ги чувствате. Не разчитайте, че той/тя ще се досети и автоматично ще промени подхода си, за да не се разочаровате за пореден път.

Лъв

Избягвайте резките промени, засягащи отношенията ви от всякакъв характер, а още повече романтичните. Бурните емоции, колкото и убедителни да ви се струват, ще създадат погрешно впечатление, а от там и проблеми.

Дева

Оставете част от инициативата и на любимия човек. Смисълът е, че първо, той/тя също трябва да покаже на какво е способен/а и второ, че ако се натоварите с всички задачи, рано или късно ще започнат да ви натежават.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback