fallback

Хороскоп за 29 септември: Неприятни новини за Близнаците, Везните да ограничат контактите

Телците да не прекаляват с разходите

29.09.2024 | 08:02 Автор: Искра Ангелова

Овен

Приятни новини за близки ще ви зарадват. Ще разполагате със завидно добрата възможност да се занимавате предимно с дейности, които ви харесват. Избягвайте уреждането на финансови въпроси и излишните покупки.

Телец

Силите ще ви стигнат за всичко, но това не означава, че трябва да се натоварвате с изпълнението на задачи, които не са само ваша работа. Организирайте си пикник сред природата, вместо купон с шумна компания. Не прекалявайте с разходите.

Близнаци

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно, а неприятни новини може да ви натъжат. Осигурете си достатъчно почивка и не се ангажирайте с дългосрочните си планове.

Рак

Придържайте се към собствените си принципи. Колкото и интересни да изглеждат идеите, които споделят събеседниците ви, не се увличайте и не се ангажирайте с изпълнението им. Ще се окажете в губеща позиция.

Лъв

Ще се наложи да се заемете с няколко дейности едновременно. Подредете задачите си така, че да успеете да ги довършите, без да се стремите към постигане на идеален резултат. От съществено значение е да оползотворите оптимално времето, с което разполагате.

Дева

Намалете активността, инициативата и се занимавайте с дейности, които са ви по силите. Избягвайте тежките физически натоварвания. Може да си причините травма, която да ви извади от строя задълго.

Везни

Ограничете контактите и не се опитвайте да решавате чужди проблеми. В желанието си да се почувствате полезни може да прекрачите границата на сближаване и да навлезете в територията на чужди интереси. Ефектът няма да ви хареса.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback