Хороскоп за 28 септември: Овните ще се затруднят с парите, Телците с разговорите

Близнаците трябва да се въздържат от обидни квалификации

28.09.2024 | 07:23 Редактор:
Везните ще се натъкнат на
Везните ще се натъкнат на "греда".

Овен

Поработете върху физическата си форма и духовно развитие. Замислете се върху причините за разногласията в семейството. Справянето с финансов въпрос ще се окаже сложно.

Телец

Битовите задачи няма да ви затруднят. Част от разговорите, които ще сте принудени да проведете, може да се окажат доста неприятни. Ограничете контактите до неизбежните.

Близнаци

Ще сте доста раздразнителни и трудно ще намирате общ език с хората от обкръжението си. Въздържайте се от обидни квалификации, които със сигурност ще създадат широка пукнатина в отношенията.

Везни

С каквото и да се заемете, ще се натъквате "на греда" по най-неочакван начин. Избягвайте рисковите дейности и в никакъв случай не участвайте в хазартни игри. Със сигурност ще претърпите сериозни загуби.

Скорпион

Опитайте се да комбинирате домашните с обществените си задължения. Част от въпросите, които ще се наложи да решите ще са доста нестандартни, но пък благодарение на тях ще изгладите някакъв семеен конфликт.

Риби

Импровизирана покана за пикник с приятели може да ви завари неподготвени. Независимо от всичко, не се отказвайте. Дори да е свързано с известни неудобства, със сигурност ще е източник на незабравими емоции.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepik