Вълнуващ любовен живот за няколко зодии през октомври

Необвързаните Деви ще могат да се отдадат на срещи и флирт

27.09.2024 | 15:32 Редактор:
Близнаци, по природа вие обичате флирта. През октомври ще можете да изложите чара си на показ.
Близнаци, по природа вие обичате флирта. През октомври ще можете да изложите чара си на показ.

Със сезона на Везните идва и слънчево затъмнение в същия зодиакален знак. Няколко планети ще се постараят през октомври да не ни е скучно. Повече може да прочетете в любовния ни хороскоп за октомври:

Телец

Планетата на романтиката Венера, която е и ваша управляваща, ще бъде в зоната на партньорството ви до 17 октомври. Ако затъмнението в първите дни на новия месец доведе до любовна драма, ще имате много възможности да изгладите нещата. Ако търсите повече ангажименти от връзка, то Венера ще ви помогне в тази посока. Цялата втора половина на месеца внася дълбочина в любовния ви живот, така че изложете чувствата си, защото ще ви очакват хубави мигове.

Близнаци

Близнаци, по природа вие обичате флирта. През октомври ще можете да изложите чара си на показ. Сезонът на Везните осветява вашата зона на интимността, а затъмнението на 2 октомври може да ви вдъхнови да повишите стандартите си. Вече няма да се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате. Любовната планета Венера започва да осветява вашия партньорски сектор, така че една безгрижна връзка може да започне да показва потенциал за обвързване. Ако сте във връзка, използвайте привлекателността на Венера, за да се сближите с партньора и да внесете повече романтика помежду ви.

Рак

През първата половина на октомври Марс и Венера ще ви помагат в това любовният ви живот да бъде още по-вълнуващ. Тези две планети ще образуват прекрасен тригон с търсещия стабилност Сатурн по време на затъмнението на 2 октомври. Венера ще бъде в добра позиция и към Нептун, който е във вашия девети дом в средата на месеца, така че романтиката ще тече и любовта ще се почувства като едно вълнуващо ново приключение. Забавлявайте се и търсете новата любов, ако нямате сериозна връзка. Обвързаните Раци ще имат стабилен любовен месец.

Дева

Октомври е месец, в който представителите на зодията да се отдадат на удоволствия с любимия си човек или докато търсят нова любов. Ако искате да поговорите с партньора си за това, първата седмица от месеца е подходяща за искрени разговори. Необвързаните Деви ще могат да се отдадат на срещи и флирт. Пълнолунието на 17 октомври може да предизвика дълбоко вкоренена несигурност, но няма причина да се страхувате. Емоциите ви само ще ви доближат до партньора.

Везни

В първите дни на новия месец ни очаква слънчевото затъмнение във вашия знак. Съсредоточете се върху това да се откажете да угаждате на другите и вместо това приоритизирайте желанията си. Пълнолунието две седмици по-късно навлиза в зоната на вашите взаимоотношения, повишавайки всякакъв вид интензивност. Бъдете внимателни с конфликтите. Венера ще ви подкрепя романтично.

Скорпион

Ще се радвате на чар и обаяние, а за това много ще допринесе Венера, скъпи Скорпиони. Силата на съблазняването може да ви бъде от полза, независимо дали сте необвързани или в партньорство. Първата седмица на октомври е чудесна за поставяне на граници в отношенията, особено на фона на хаоса на затъмнението. Но средата на месеца е по-подходяща за страстни срещи. Сезонът на Скорпиона започва на 22 октомври, така че планирайте нещо приключенско с любимия човек.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels