Лизо обясни драстичното сваляне на килограми

Рапърката беше набедена в употреба на лекарството за диабет тип 2, водещо до отслабване

27.09.2024 | 10:26 Редактор:
Лизо стопи мазнините.
Лизо стопи мазнините.

Американската рапърка Лизо беше една от дамите в музикалната индустрия, която категорично отказваше да приема критики за теглото си, уверявайки всеки, че се гордее с тялото си. Тя доказваше това на всяко свое публично излизане, обличайки оскъдни или вталени тоалети, които по никакъв начин не криеха извивките ѝ

Подобно на Адел, която дълго време беше описвана като вдъхновение за по-пълните дами, Лизо се превърна в говорител на хората с различно телосложение, които отказваха да влизат в рамките на обществото.

Но подобно на Адел, Лизо също вече е далеч от фигурата, която демонстрираше години наред. Вместо това, тя е свалила значително количество килограми и продължава своя поход към мечтаната визия. 36-годишната четирикратна носителка на "Грами" често споделя резултатите от новия си начин на живот, започнат преди 5 месеца, което предизвика и съмнения у феновете.

Видимо Лизо се е стопила, като това накара един неин фен да ѝ зададе въпроса, на който всички търсят отговора – как е отслабнала изпълнителката? Въпросният потребител се зачуди дали резултатите са дело на прием на "Оземпик" – лекарството за диабет тип 2, който множество звезди използват за отслабване.

В публикация в Instagram Лизо включи снимки и видео, с които отговори на коментара.

"Когато най-накрая получиш обвинения за "Оземпик" след 5 месеца на калориен дефицит и тренировки с тежести", написа тя под видео, на което се усмихва на камерата.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС