fallback

Чанинг Тейтъм финализира развода си с Джена Дюан

Двамата имат десетгодишна дъщеря Евърли

27.09.2024 | 08:35 Автор: Деси Николова

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан официално финализираха развода си, съобщава Daily Mail. Бившата двойка е уредила въпросите, свързани с разпределението на правата върху интелектуалната собственост и финансовите приходи. Посочва се, че са постигнали съгласие и са подписали споразумение.

Джена Дюан и Чанинг Тейтъм се запознаха на снимачната площадка на филма "Step Up" през 2005 г. Те се ожениха тайно през 2009 г. и обявиха намерението си да се разведат през 2018 г. Двамата имат десетгодишна дъщеря Евърли. След раздялата бившите съпрузи запазиха добри отношения, въпреки че се съдеха за попечителство със скандали.

"Абсолютно нищо не се е променило в това колко много се обичаме, но любовта е прекрасно приключение, което сега ни води по различни пътища", съобщават те в съвместно изявление, цитирано от БГНЕС.

В момента актьорът се среща със Зоуи Кравиц, за която планира да се ожени. Актьорите се сближиха преди две години, когато работиха по филма "Pussy Island", който беше режисьорски дебют на Кравиц и където Тейтъм изпълняваше главната мъжка роля.

Наскоро Джена Дюан стана майка за трети път: през юни тя роди момиченце, което беше кръстено Рианън. Освен дъщерята Евърли от Тейтъм, Джена има и тригодишен син Калъм от Стив Кази, с когото се среща от 2018 г. Двойката не е официално женена. Според Джена те по никакъв начин не могат да изберат времето за сватбата.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback