Меркурий във Везни променя начина ни на мислене и общуване

Транзитът ще продължи до 13 октомври

26.09.2024 | 21:55 Редактор:
Може да се промени гледната ни точка за света.
Може да се промени гледната ни точка за света.

Настъпват промени с комуникацията и баланса за зодиите с настъпването на Меркурий във Везни. Планетата, която управлява общуването, транспорта и технологиите, информира как приемаме и споделяме информация, нашите мисловни процеси и дори нашата гледна точка за света.

Овен

С Меркурий в противоположния ви знак сега, вашата зона на партньорство е активирана, така че помислете за изграждане на повече време насаме със скъп приятел, любим човек, значим колега – общо взето всеки, с когото искате да творите нещо вълшебно. Ще бъдете по-склонни да изгладите всякакви недоразумения или конфликти, което може да постави началото на повече хармония и щастие във вашите взаимоотношения. А на 8 октомври, когато Меркурий се синхронизира в тригон с Юпитер, ще бъдете подтикнати да се сближите с някого, за да научите нещо ново.

Телец

Да научите повече за нов подход за уелнес между ума и тялото или дори да направите преживяването по-социално може да бъде особено привлекателно, като се има предвид, че Меркурий сега е във вашия шести дом от наталната карта, който е свързан със здравето. Можете също да използвате този транзит, за да проучите начини да рационализирате ежедневието си и да поставите граници и да кажете "не" на ангажименти, които просто не ви служат – или оказват влияние върху чувството ви за баланс. Когато Меркурий е в хармония с Юпитер на 8 октомври, стъпките, които сте предприели, за да усъвършенствате ежедневната си рутина, може да се отплатят.

Близнаци

Пригответе се да се почувствате по-игриви, креативни и романтични, като се има предвид, че Меркурий сега е във вашата зона на себеизразяване (5 дом). Ще бъдете още по-застигнати от вашите артистични импулси, ще можете да изразявате по-лесно гледната си точка и ще се въздържате от крайни и бързи срокове, за да се насладите на спонтанни, безгрижни дейности с вашия партньор или любими хора. И благодарение на това, че Меркурий формира хармонизиращ тригон с късметлията Юпитер във вашия знак на 8 октомври, бихте могли да се насладите на подсилено самочувствие и вълна от позитивно мислене, които можете да насочите към страстен проект.

Рак

Готови сте да се насладите на повече срещи с любими хора и да прекарате дори повече качествено време със семейството си от обикновено благодарение на Меркурий, който преминава през вашата домашна зона (4 дом в наталната ви карта). Ако сте искали да си поставите цел с роднина или да стартирате проект като преместване в нов дом или ремонт на съществуващия, това може да бъде чудесен транзит за събиране на цялата информация, която ще ви е необходима, за да поемете това предизвикателство. И когато Меркурий обедини сили с късметлията Юпитер във вашата зона на духовност на 8 октомври, можете да се докоснете до интуицията си, за да скочите на още по-дълбоко ниво с любимите хора.

Лъв

Въпреки че като цяло сте супер-социални и обичате да сте в светлината на прожекторите, ще бъдете още по-ентусиазирани да прекарвате време с приятели и колеги, в идеалния случай да влизате в оживени разговори и може би дори да придобивате нови умения заедно сега. Това е идеално време за подхранване на вашите платонични връзки и всякакви импулси за учене и събиране на нова информация. И когато Меркурий се синхронизира с щастливия Юпитер, тази енергия може лесно да доведе до започване на съвместен групов проект.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pixabay


1
0 rate up comment rate down comment 0
Anonimen
преди 1 час