fallback

Женски хороскоп за октомври: Изненади за Водолеите и Близнаците

Изпитания за Козирозите

26.09.2024 | 17:38 Автор: Толя Стоянова

Астролози прогнозират, че октомври ще продължи астрологичните тенденции на септември. Предстои второто затъмнение от есенния цикъл, този път в знака на Везни. Вижте в женския ни хороскоп за октомври какво ви очаква:

Жената Близнаци 

За вас, скъпи Близначки, новият период обещава, че заслужено ще създадете впечатление на човек, способен да реши и най-трудния проблем и да получите заслужено признание. Особено през първата половина на месеца, ще почувствате положителното влияние на звездите. А в края на октомври във вас ще се събуди бунтарският дух, ще искате да направите нещо необикновено. Бъдете внимателни, защото не всеки ще оцени подобно поведение.

Жената Скорпион 

С настъпването на октомври във вас се събужда енергията на нов цикъл, скъпи дами. Новият период за вас е не само разцветът на есента, но и разцветът на вашите творчески идеи. Сега интуицията ви се изостря. Важно е да сте внимателни и чувствителни към вашите импулси и към знаците на външното пространство. Това е времето, когато случайните срещи далеч не са случайни, а идеите и ситуациите завъртат нов кръг от спиралата на живота. Бъдете отворени към бъдещето, което вече е на прага ви.

Жената Стрелец 

Първата половина на месеца е идеалното време да реализирате идеите си и да съберете плодовете от свършената работа. Късметът ще е с вас в различни сфери на живота. Емоциите, които са били скрити във вас от дълго време, ще излязат наяве. Активира се всичко, което е било потиснато – и положително, и отрицателно. Важно е да не игнорирате тези чувства, а да ги приемете и да ги изживеете съзнателно. Звездите ви съветват да не се съмнявате в себе си и възможностите си.

Жената Козирог 

През новия месец са възможни някои изпитания. В началото на октомври трябва да бъдете особено внимателни с екстремни преживявания, спортни активности, боравене с техника. Що се отнася до лични или работни цели - може да ви се струва, че нещата не се случват. Но бъдете търпеливи. Напрежението ще утихне и ще забележите как хаотичните задачи започват да се оформят в хармонична картина.

Жената Водолей 

Скъпи дами, новият есенен месец ви носи неочаквана среща или случайна кореспонденция, които могат да преобърнат плановете ви. Стар приятел, колега или дори бивш партньор внезапно ще се появи с интересна оферта или новина, която ще ви накара да преразгледате приоритетите си. Това може да е възможност, която сте чакали или предизвикателство, което изисква бързо вземане на решения.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback