fallback

Венера премина в Скорпион и ни очакват любовни трепети

Ще остане там до 17 октомври

26.09.2024 | 10:58 Автор: Толя Стоянова

Планетата на любовта Венера премина в знака на водния Скорпион на 22 септември. Тя ще остане там до 17 октомври. Периодът определено ще бъде запомнящ се, страстен и забавен. Ще мислим основно за хората, на които можем да вярваме и които ценим, интимността се издига на друго ниво, отношенията стават по-дълбоки, сближаваме се с партньора. Ето какво очаква зодиите според "People":

Овен

Да се приготвят за интензивност във връзките, силна енергия и страст. Нещата стават горещи. Това ще помогне на обвързаните да задълбочат връзката и да станат по-близки с половинката. Интимността, сексуалната енергия и споделянето са топ приоритети за Овните сега. Освен това, ще натрупат богатство, могат да подобрят инвестициите си.

Телец

Венера е планетата, която ги управлява. Да се подготвят за подобрения във всички връзки и отношения. Сега получават шансове за създаване на връзка, пълно отдаване на партньора или важно сътрудничество. Много благоприятен период за обвързаните - отношенията цъфтят сега. Необвързаните да търсят половинка, с която ще има потенциал за дългосрочни отношения. Може да създадат наистина силна връзка.

Близнаци

Време е да намерят правилния баланс между работата и личния живот. Връзките и отношенията с колеги, персонал или клиенти ще цъфтят сега. Ако искат да си сътрудничат с някого или да се заемат с повече работни проекти, сега е времето. Късметът е на тяхна страна. Ако сега не работят, да използват периода за да намерят нещо, което подхожда на уменията им.

Рак

Навлизат в един от най-важните периоди от годината за тях, що се касае до любовта и романтиката. Нека се възползват максимално от него. Необвързаните да видят кои са ухажорите им, да преценят с кои има смисъл да излизат и да намерят човек, който ги разбира. Може скоро сродна душа да пресече пътя им. Обвързаните да използват периода за повече забавления с половинката. 

Лъв

Домът е там, където е сърцето. Лъвовете ще почувстват това! На фокус сега е домашният сектор. Тези зодии ще се радват на много положителни емоции и хубави моменти с приятели и роднини на специално място - в своя дом или място, което чувстват като истински дом. Може да се сближат повече с хора, с които искат.

Скорпион

Планетата на любовта е в техния знак и Вселената им се усмихва! Те блестят и всичко им се струва толкова сладко и вълшебно сега. Те навлизат в един от най-хубавите си периоди през годината. Нека прегърнат тази енергия, да се отдадат на наслада и забавления, да внесат повече романтика в дните си. Тези във връзка ще се радват на специални и страстни мигове. Добър период да помолят за услуга, ще получат каквото искат.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback