fallback

Нумерологична прогноза и таро карта за 26 септември

Бъдете възприемчиви към посланията на интуицията

26.09.2024 | 07:33 Автор: Тодор Петров

Нумерологичнта прогноза за днес показва, че ще се оставим по течението, а за някои може да предстои и започването на нова работа. Имаме желание да не бързаме, да си починем от отговорностите.

Имаме впечатлението, че сме оставили нещата и това не ни притеснява. Но имаме желание за знания и изострено любопитство, което трябва да ни позволи да държим "главата си над водата". 

Добре е да се храним здравословно, и ако имаме възможност - да спортуваме.

Карта на деня – Влюбените 

Изобразяват Адам и Ева в райската градина преди грехопадението и най-често се появяват, когато трябва да се вземе дълбоко, емоционално решение на ниво душа. Влюбените са кръстопът, те са тук за да ви вдъхновят да осъзнаете какво наистина обичате, и да го изберете. 

Да преоткриете своите ценности и мотивация, да се запитате дали изборът хармонизира с вашата душа, с усещането ви за мисия и с вътрешната ви ценностна система.

Може да се наложи да направите избор, да вземете важно решение или да предприемете промяна. Бъдете възприемчиви към посланията на интуицията, защото днес предразсъдъци и вярвания може да се разклатят и да отворят път за нови отношения и работа.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback