Таро карти за октомври за всички зодии

Напрегнати ситуации няма да липсват

25.09.2024 | 07:53 Редактор:
Богат октомври на значими астрологични аспекти.
Богат октомври на значими астрологични аспекти.

Октомври ще бъде богат на значими астрологични аспекти. Това е период на освобождаване на скрита емоционална енергия. Таро картите ни съветват да бъдем внимателни и да не създаваме спорове, тъй като напрегнати ситуации няма да ни липсват.

Овен

През октомври родените под знака на зодията ще трябва да помислят в посока на това как да спестяват, не как да харчат пари. Овни, според таро картите е време да прегледате разходите си и да се погрижите за финансовия си план за останалата част от годината.

Близнаци

За родените под този зодиакален знак, новият месец може да бъде период на някои забавяния. Таро картите ви предупреждават "да не бързате пред локомотива". Близнаци, време е да намалите малко темпото и да се огледате. Има голяма вероятност да предстоят поредица от трудности.

Лъв 

Лъвове, според таро картите ви очаква ярък и вдъхновяващ период. През октомври ще сте изпълнени с ентусиазъм и готовност да преместите планини. Бъдете дейни. Поемете най-сложните проекти. 

Скорпион 

Таро картите показват период на душевен мир, самодоволство и спокойствие за Скорпионите. Ще искате временно да забравите за служебните ангажименти, кариерните амбиции, интригите и трудности и да се съсредоточите върху близките си. 

Козирог

През новия период ще ви се наложи да разрешите важен въпрос, от който може да зависят бъдещите ви планове или поне частично. Рационалният ви подход и предпазливостта ще ви гарантират успех.

Риби 

За Риби през октомври ще навлезе нещо ново в живота им, сочат таро картите. Невероятни съвпадения, прекрасни открития, неочаквани събития и още по-неочаквани резултати от тези събития. Приемете всичко, което вселената ви дава.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay