fallback

Сезонът на Везните ще се отрази на всички зодии

Ще поемаме рискове в любовта, кариерата и живота

24.09.2024 | 18:10 Автор: Беатрис Младжова

Слънцето влезе във Везни на 23 септември и ще остане там до 23 октомври. Сезонът на Везни започна и един ден след като Венера – планетата на любовта премина в Скорпион. Цялата тази промяна засилва темата за взаимоотношенията ни и ни тласка към постигане на нашите цели.

В сезона на Везните предстои и слънчево затъмнение на 2 октомври, което ще ни помогне да балансираме живота си. Ретроградността на Юпитер в Близнаци започва на 9 октомври и продължава до февруари 2025 г. В този период ние ще възприемем различни философии и визии за живота си.

Пълнолунието в Овен и влизането на Венера в Стрелец едновременно се случва на 17 октомври, което ще ни тласка да поемаме скокове и рискове по отношение на любовта, кариерата и живота.

Овен

Сега е моментът да обърнете повече внимание на партньорствата си. Опитайте се да разберете динамиката в отношенията, за да можете или да поддържате връзки, или да ги задълбочите. Докато желаете да инвестирате в себе си и другите, взаимоотношенията в живота ви имат способността да се трансформират и да растат до нови висоти. Ако пренебрегнете връзките си сега, възможно е те да не издържат на времето и предизвикателствата.

Телец

Намирането на структура напоследък е предизвикателство за вас, но предстоящият месец ви дава шанс да подредите делата си и да започнете да се придържате към по-постоянен график. Това не само ще помогне да организирате живота си, но и ще центрира мислите ви и ще ви помогне да изясните личните си цели.

Близнаци

Сезонът на Везни е вашето време да блеснете, Близнаци! Творчеството ви тласка към величие през следващите месеци, а и след това. Заложете на привеждане в съответствие с магията на Меркурий чрез писане, водене на дневник, публично говорене или дори публикации в социалните медии, за да изразите себе си. Няма да съжалявате!

Рак

Ще изберете да седнете у дома и да се наслаждавате на есенното настроение със семейството и приятелите си този месец. Страхът, че ще пропуснете партита и празненства, няма да ви застигне, защото ще имате хората, на които държите най-много около вас по всяко време, за да ви дават своята подкрепа и любов.

Лъв

Време е да разкажете своята история, Лъв! Споделянето на миналото може да ви помогне да осмислите настоящето и да даде на хората, на които държите, поглед към живота ви. Колкото повече позволявате на хората да се доближат до вас и колкото повече се отваряте за споделяне, толкова по-лесно ще ви бъде да задълбочите своите вече създадени връзки точно сега.

Дева

Връщате си увереността и ставате по-настоятелни. С това идва и вашата по-голяма сила. Използвайте я, за да направите живота си по-добър. Отстоявайте себе си и другите, когато хората притискат вас и тях. Нямате нужда от отрицателна енергия в живота си точно сега.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback