Хороскоп за 23 - 29 септември: Изненади за Близнаците, напрежение в работата за Девите

Добри новини за Телците

23.09.2024 | 09:11 Редактор:
Какво ви очаква според зодията през новата седмица?
Какво ви очаква според зодията през новата седмица?

Овен

На социално ниво обстановката ще е доста напрегната, но вашата енергетика ще е стабилна. Ще успеете не само да се справите с текущите задължения, но даже да си организирате разни развлечения, с които да зарадвате и близките си.

Телец

Силите ще ви стигнат за всичко, стига да подредите задачите си по правилен начин. Започнете ли да се хвърляте с бурен ентусиазъм ту към едно, ту към друго, само защото ви се е сторило интересно, със сигурност в края на периода няма да сте доволни от себе си. Изразявайте мнението си ясно и разбираемо, ако искате да получите подкрепа и съучастие.

Близнаци

Почти непрекъснато ще се налага да вмъквате непредвидени занимания между обичайните. Изненади ще ви застигат едва ли не на всяка крачка. Неизпълнени обещания, отложени срещи, уговорки с приятели ежедневно ще напомнят за себе си. Може да е леко притеснително, но пък няма да ви е скучно. Не отлагайте решаването на административните въпроси.

Рак

Преживявания няма да липсват. Ще са сложни, впечатляващи и подтикващи към предприемане на промени. Ще постигнете целите си, но с доста повече усилия, отколкото сте предполагали. Ще си заслужава, защото ще разширите влиянието си. От съществено значение е да разпределяте правилно ресурсите си и да ги ползвате пестеливо.

Дева

Настроението на работното място ще е леко минорно. Въздържайте се от претенции, забележки, разговори, целящи изясняване на отношенията. Ще сте "между чука и наковалнята", независимо дали сте на ръководна или на изпълнителска позиция. В първия случай ще се налага често да се намесвате, за да вкарвате разговорите в рамките на добрия тон.

Стрелец

Ще сте едновременно и убедителни, и привлекателни. Без особени затруднения ще създавате нови контакти, ще представите пред събеседниците гледната си точка в приемлив вид. Подхождайте към неясните въпроси директно и без заобикалки.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels


1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 дни
Нарочно ли изпуснахте Лъв ? Сигнализирай за неуместен коментар