fallback

Хороскоп за 22 септември: Скорпионите да избягват конфликти, Рибите са много дейни

Водолеите да не си създават амбициозна програма

22.09.2024 | 07:50 Автор: Елеонора Танева

Дева

Ще сте доста ангажирани с лични занимания. Независимо от това ще е добре да се включите в обсъждането на сложни въпроси, където е поискано мнението ви. Ще установите, че проектите, които ви представят са перспективни и с възможност да осъществите бърз професионален напредък.

Везни

Навлизането на Слънцето във вашия знак ще се отрази стимулиращо на интуицията ви. Тя пък от своя страна ще ви подскаже как да се справите със сложен конфликт от личен характер. Избягвайте спонтанните решения, които със сигурност ще се окажат неоснователни.

Скорпион

Емоционална нестабилност и раздразнителност може да причинят конфликти с хората, с които се налага да общувате. Не пренебрегвайте препоръките на близките си. Със сигурност ще са полезни, целящи да ви улеснят, а не да ви ядосат.

Стрелец

Обстановката ще е спокойна, предразполагаща към размисъл и творчески занимания. Минимално условие за постигане на целите ви е да разпределите ресурсите си правилно. Интелектуалните дейности ще ви се получат удивително лесно.

Козирог

Физическото ви състояние ще е завидно добро, за разлика от емоционалното. Почти през целия ден може да усещате необяснимо и безпричинно напрежение. Насочете усилията си към дейности, които не ви затрудняват и не крият в себе си никакъв риск.

Водолей

Не си създавайте твърде амбициозна програма, с която не бихте могли да се справите в рамките на един ден. Организирайте графика си така, че да ви остане време за развлечения, срещи с приятели или изкуството, под която и да е от неговите форми. Ще стимулира вдъхновението ви.

Риби

Мисълта ви е ясна, бърза и точна. Няма занимание, което би ви затруднило, но това не означава, че трябва да хвърляте всичките си усилия към най-сложните схеми. По-добре започнете с нещо лесно, приятно и тонизиращо, от което ще получите видим и най-вече бърз резултат.

Пълният хороскоп четете в az-jenata.bg

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback