Любовен хороскоп за периода 23 - 29 септември

Приятни емоции за Раците

21.09.2024 | 16:01 Редактор:
Меркурий преминава във Везни, което ще направи любовта още по-вълнуваща.
Меркурий преминава във Везни, което ще направи любовта още по-вълнуваща.

Предстои динамична любовна седмица. Меркурий преминава във Везни, което ще направи любовта още по-вълнуваща.

Овен

Овни, когато промените начина, по който гледате на нещата, те имат шанс да се променят. До четвъртък, когато Меркурий навлезе във вашия партньорски сектор, вашата гледна точка за любовта и връзките ще бъде готова да се развие до ниво, което най-накрая ще е работещо за вас. Ако имате връзка в момента, тогава с партньора ви може да вземете решение, което ще промени живота ви относно нея.

Рак

Скъпи Раци, имате определено предимство, когато става въпрос за любовта. Сега, когато Венера се движи през вашия 5-и дом, възможностите за запознанства може да се появят почти от нищото. Но може да се окаже, че въпросният човек е имал интерес към вас от известно време и ви е проучвал. Ако ви поканят на среща, това е защото сте преминали всички тестове. Седмицата носи нови хубави емоции за Раците във връзка.

Лъв

Ако с любимия човек се налага да вземете важно решение, определено ще имате късмет в тази посока. След като Меркурий влезе във вашата комуникационна зона, вие или ще имате сходни мисли, или ще сте напълно способни да обсъждате нещата, докато стигнете дотам. Това ще бъде чудесен момент да обсъдите важните за вас въпроси, да разрешите проблеми. Необвързаните Лъвове да бъдат по-социални и активни. Няма да останат незабелязани.

Скорпион

Скорпиони, Венера се движи изцяло през вашия знак и със сигурност ще забележите повече внимание от другите, включително романтични успехи. Не само, че се чувствате и изглеждате по-красиви, но и излъчвате допълнителна секси привлекателност, която другите ще намират за абсолютно магнетична. Ще бъде трудно за някой да пренебрегне чара ви. Обвързаните представители на зодията ще се насладят на още по-интензивни романтични емоции. Помислете как да се поглезите като двойка.

Водолей

Меркурий ще се премести във вашия 9-и дом на вярванията и ориентирания към партньорство Везни. Определено нещата в любовен план ще се променят за вас и то по хубав начин. Необвързаните Водолеи е възможно да срещнат стар познат или напълно непознат и да се окажат очаровани от този човек. Обвързаните представители на зодията ще имат възможността да разширят хоризонтите си заедно с любимия човек.

Риби

Тъй като Меркурий навлиза във Везни и вашия 8-и дом на интимността и общите ресурси, с партньора ви може да постигнете реален напредък, когато става въпрос за подобряване на интимния ви живот и общата ви банкова сметка. Ако сте необвързани, то ще действате повече защитно. Не ви се иска да хабите енергия и емоции за взаимоотношения, които не са подходящи за вас.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay