Отличителните черти в характера на Девите и Везните

Показват любовта си, като правят всичко за хората, които обичат

21.09.2024 | 13:24 Редактор:
Везните са символ на кантара, на претеглянето на всичко и способността да правят всяка ситуация по-балансирана.
Везните са символ на кантара, на претеглянето на всичко и способността да правят всяка ситуация по-балансирана.

На 22 септември срещу 23 септември зодия Дева е последвана от знака на зодия Везни в астрологичния календар. Немалко хора са родени на тази дата и се намират на прага между два зодиакални знака. Хората, родени между Дева и Везни, чувстват влиянието и на двата знака в характера си. Каква е пресечната точка между тези две зодии?

Дълбок баланс 

Везните са символ на кантара, на претеглянето на всичко и способността да правят всяка ситуация по-балансирана. Умеят да го правят и в отношенията си. Те умеят да бъдат дипломатични във връзките си, приятелски, интимни, колегиални, което внася усещане за спокойствие, баланс и хармония в общуването с тях. Везните са символ на равновесие и симетрия.

Добри партньори 

Девите са природни алтруисти. Те са ориентирани към това да помагат на другите. Често загърбват собствените си нужди. Показват любовта си, като правят всичко за хората, които обичат. Носят романтична енергия и привличат с приятната си компания, даваща усещане за топлина. Везните са отзивчиви партньори. Те обичат да глезят половинките си. Обожават да са наоколо и да създават уют и топлота в дома. Партньорите, които съвместяват двете зодии в характера и личността си, често са едни от най-добрите в любовта и отношенията във връзките.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay