Най-големите грешки в любовта според зодията

Скорпионите са прекалено контролиращи

21.09.2024 | 12:35 Редактор:
Телците са твърде пасивни.
Телците са твърде пасивни.

Ако имате проблем с партньора си, може би подсъзнателно саботирате любовния си живот. Придържате се към определени вярвания или имате модели на поведение, които ви пречат да попаднете на любовта от мечтите си. Разберете как вашата зодия може да е отговорна за провалите ви в любовта и вижте какво можете да направите, за да промените лошия си късмет:

Овен: Вие сте твърде независими

Обичате да правите нещата сами и мразите да сте обвързани. Но това, че сте във връзка, не ви прави по-малко независими и свободни по дух – можете да имате някого до себе си, който да се наслаждава на всичките ви диви и смели приключения с вас! Вие подсъзнателно саботирате връзките си, защото не искате да играете по правилата на другите. Помислете, че може да намерите човек, който мисли точно като вас, и може да създадете свои собствени правила заедно.

Телец: Вие сте твърде пасивни

Не може да се отрече, че жадувате за комфорт, Телци – вие сте нежни и чувствени и обичате да се настанявате удобно на дивана с любимия човек. Или сте твърде дълго установени като необвързан човек, или сте се чувствали толкова комфортно във връзка, която знаете, че е токсична, че отказвате да си тръгнете. Така или иначе, ще трябва да излезете от зоната си на комфорт, ако искате да промените любовния си живот. Бъдете по-смели и активни – търсете любовта, а не чакайте тя да ви намери.

Близнаци: Не можете да се ангажирате

Нека си признаем, Близнаци, за вас е лесно да се свързвате с хората, но е трудно да намерите някой, който наистина ви разбира. Вашата личност е толкова многостранна, че изглежда невъзможно един човек действително да задоволи всичките ви желания. Вие също сте много нерешителни, променяйки това, което искате в една връзка за един ден. Но бъдете сигурни: вашата перфектна половинка е някъде там. Има много хора, които могат да бъдат в крак с хамелеонските ви маниери, и те ще отделят време, за да изследват дълбините на вашата личност. Просто бъдете търпеливи и се посветете на един човек за известно време и вижте какво ще се случи.

Везни: Вие сте твърде приемащи

За разлика от Девата, вие обичате да сте влюбени, Везни, до такава степен, че пренебрегвате явните недостатъци в партньорите си още от самото начало. Вие сте готови да дадете шанс на всеки (дори по няколко шанса), дори когато знаете, че този човек е неподходящ за вас. Освен това просто искате да сте във връзка толкова силно, че ще останете в токсични или посредствени отношения, само за да имате някого до себе си. Опитайте се да си сложите някакви стандарти относно своя потенциален партньор и да се придържате към тях. Не излизайте с човек, с когото не бихте искали най-добрият ви приятел да се среща, и бъдете брутално честни със себе си - дали не се давате за по-малко, отколкото заслужавате.

Скорпион: Вие сте твърде контролиращи

Искате страстна, трайна, всепоглъщаща любов повече от всичко, Скорпиони. Знаете как да изглеждате непринудени и свободолюбиви, но тайно сте много ревниви във връзките, дори сте диктатори. Опитвате се да контролирате човека до себе си и това саботира любовния ви живот – не забравяйте, че излизате с човек, а не с изтривалка или проекция на вашите фантазии. Вашата връзка е, за да изпитате партньора си, а не да го притежавате. Дайте пространство на половинката си и я оставете да бъде себе си и любовта ви ще процъфтява и расте.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels