Нумерологична прогноза и таро карта за 21 септември: Възможни са конфликти

Добре е да овладеем нрава си

21.09.2024 | 08:30 Редактор:
Съвет за деня – Десетка жезли.
Съвет за деня – Десетка жезли.

Възможни са спорове - с колеги, ако сте на работа или близки, познати. Добре е да овладеем нрава си, за да не развалим иначе положителните вибрации. Съботният ден е подходящ за почивка. В любовен план ще е важно да полагаме повече усилия.

Таро карта – Императрицата. Тя е символ на плодородие, на изобилие и благополучие. Една от най-хубавите главни аркани в колодата. Помага ни да постигнем целите си от по-висока перспектива. Тя е божествената женственост в тези светли аспекти, като майчинство, грижовност, чувствителност, плодовитост, лечителство, закрила и мъдрост.

Днес е хубав ден за начинания, свързани с дома, за подредба и създаване на уют. Делата ви във всички сфери са успешни, картата е символ на изобилие и успех, но се нуждаем и от време, за да го постигнем.

Съвет за деня – Десетка жезли. Потвърждава предупреждението за преумора. Възможно е да сте поели твърде много задължения и да не успявате да се насладите както на плодовете на труда си, така и на свободно време. Дайте си почивка и се опитайте да свалите от плещите си част от грижите, които сте поели.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels