Хороскоп за 21 септември: Добри новини за Телците и Близнаците

Приятни изненади за Девите

21.09.2024 | 07:15 Редактор:
Овните да разпределят внимателно бюджета.
Овните да разпределят внимателно бюджета.

Какво ви очаква според зодията - вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Проверете старателно и най-вече пестеливо финансовите си наличности. Анализирайте приходите и разходите, помислете дали има варианти за намаляване на вторите. Съвсем скоро ще установите, че е имало смисъл от налагането на "валутен борд".

Телец

Обстоятелствата ще се подреждат благоприятно и всичко ще се получава някак "като по учебник". Независимо от това, разчитайте на себе си, а не на късмета. Оставите ли се "на течението", то ще ви отведе в погрешна посока.

Близнаци

Творческият ви потенциал е силен, а настроението – устойчиво. В такива моменти бързо възприемате случващото се наоколо, анализирате смисъла и оценявате собственото си място в "общия пейзаж". Подходящо е да се насочите към дейности, които са ви създали сериозни затруднения.

Дева

Приятните изненади, и то такива с продължителен ефект, ще са свързани с отношенията ви. Нечия мила постъпка ще "подръпне най-тънките струни" на чувствата ви. Новите запознанства ще се окажат стабилни и с потенциал за продължително сътрудничество.

Скорпион

Всяко събитие, на което се натъквате, ще изглежда като предизвикателство, предназначено да провери издръжливостта ви. Не се поддавайте на изкушението да се противопоставяте, да критикувате, да недоволствате. Колкото по-философски възприемате преживяванията, толкова по-лесно ще осъществите желанията си.

Козирог

Още от сутринта ще сте готови ентусиазирано да си съставите амбициозна програма за целия ден. Все пак, не прекалявайте с очакванията спрямо самите себе си. Ако наистина искате да сте пълноценни, то преценете възможностите си обективно. По-добре една задача, но докрай, отколкото неизброимо количество, но на етап "обмисляне".

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels


3
1 rate up comment rate down comment 1
Грую
преди 5 дни
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 5 дни
Стрелец и водолей и риби няма ги? Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Борис
преди 5 дни