Цветовете, които ще ни накарат да изглеждаме по-стилни тази есен

Перфектната основа за експериментиране

20.09.2024 | 22:02 Редактор:
Когато става въпрос да изглеждате луксозно, наситеният нюанс на кафявото е най-добрият наличен цвят.
Когато става въпрос да изглеждате луксозно, наситеният нюанс на кафявото е най-добрият наличен цвят.

Най-лесният начин да придадете на гардероба си няколко допълнителни щрихи на лукс и елегантност е чрез включването на определени цветове. Те не са бляскави или крещящи. Вместо това са приглушени, което ги прави перфектната основа за експериментиране в отдела за аксесоари.

Черно

Черното е основен цвят във всяка модна колекция. В него почти всеки човек се чувства комфортно и често се описва като най-подходящ за официални събития. Поглеждайки назад през годините, винаги е било така – дрескодът на важни вечери се фокусира върху класически черни костюми или рокли, комбинирани с елегантни обувки в същия цвят. Известни дами като Одри Хепбърн и Наоми Кембъл също са почитатели на цвета.

Тъмносиньо

Малко по-неочевиден избор от черното, тъмносиньото също може да ви осигури елегантна и стилна визия. Този цвят отдавна е добра алтернатива на класиката, особено за хора, които не искат да носят еднакви дрехи с всички останали. Синьото дори понякога е по-елегантно и изтънчено от черното, особено когато се носи с дреха в цвят слонова кост.

Шоколадовокафяво

Когато става въпрос да изглеждате луксозно, наситеният нюанс на кафявото е най-добрият наличен цвят. Просто погледнете към стила на дамите от Франция и знаменитостите, които вече са носили този тон през есента, включително Никол Кидман и Дакота Джонсън.

Камък

Когато е оформена правилно, визия с цвят на камък може да бъде олицетворение на богатство. Започването с класически тренчкот винаги е солиден избор, но бихте могли да заложите на панталони, поли и аксесоари в този ненатрапчив нюанс.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: Pexels