За някои зодии е трудно да са в сериозна връзка

Водолеите имат слава на отдалечени

20.09.2024 | 13:20 Редактор:
За някои зодии е трудно да са в сериозна връзка
За някои зодии е трудно да са в сериозна връзка

За някои зодии се оказва почти мисия невъзможна да са във връзка. Сериозните взаимоотношения не са за тях, те не могат да се справят с проблемите и невинаги може да се разчита на тях. 

Ето кои са тези зодии, според "MindBodyGreen".

Водолей

Изобщо не е изненада, че са в списъка. Водолеите имат слава на отдалечени, дистанцирани зодии, които са много независими. Не се отдават на чувства и емоции, а на каузи и проекти. Въздушни знаци с много идеи са, новатори, мислят за създаването на нови изобретения, приложения, за хуманитарни каузи, но не и за партньор, любов и семейство.

Държат се хладно, не се привързват, отдалечени са от половинката. Не понасят ревността, да се чувстват като притежание на някого или да дават отчети.

Скорпион

При тях ситуацията е много интересна. По принцип, те са много лоялни, верни партньори, отдават се на любимия човек и държат много на връзката, на семейните ценности. Въпросът е, че трудно намират човек, който да допуснат до себе си, когото да обичат истински и най-вече - на когото да могат да се доверят.

Имат високи критерии, потайни и мистериозни са, не обичат да споделят, не искат някой да ги предаде и да стават за смях - така много трудно създават сериозна връзка. Освен това, когато още са по-незрели и изплашени, те могат да се държат странно във връзката.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Колко пъти ходихте на почивка това лято?

Не съм почивал/а, защото нямам финансова възможност или съм възпрепятстван по други причини.
44%
Само веднъж. Традиционно имам по една лятна почивка годишно.
23%
Два пъти - по веднъж в България и зад граница.
11%
Повече от два пъти и планирам още почивки в последните подходящи дни.
19%
Ходим на почивка само за уикендите, не сме имали дълга ваканция в друго населено място.
3%
Общо 1893 гласа

Снимка: Pixabay