Кейт Мидълтън се завърна към работата си след химиотерапията

42-годишната принцеса на Уелс се е срещнала с членовете на екипа на Центъра за ранно детство

19.09.2024 | 09:06 Редактор:
Тя обяви диагнозата си рак на 22 март.
Тя обяви диагнозата си рак на 22 март.

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, която наскоро обяви, че е завършила химиотерапията си, се завърна на работа за първи път след лечението си. 42-годишната принцеса на Уелс се е срещнала с членовете на екипа на Центъра за ранно детство и с персонала на двореца Кенсингтън в замъка Уиндзор по повод на проекта си за ранно детство, предава The Telegraph.

"Принцесата на Уелс, съвместен патрон на Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс, този следобед проведе среща за ранното детство в замъка Уиндзо", гласи записът за събитието.

Нейното присъствие бележи началото на завръщането на принцесата към работата и ангажиментите ѝ през следващите месеци. На 9 септември принцеса Кейт публикува видеосъобщение в социалните мрежи, в което обяви, че е приключила лечението си с химиотерапия. Тя обяви диагнозата си рак на 22 март. Емоционалното видеосъобщение на Кейт Мидълтън съдържаше скрит поздрав към кралица Елизабет.

През цялото време на заболяването си и когато принцеса Кейт беше достатъчно добре, за да работи от дома си, тя получаваше актуална информация за проекта си за ранни години, съобщава The Telegraph.

Проектът изследва "как преживяванията в ранното детство често са основната причина за най-тежките социални предизвикателства днес, като пристрастяване, разпадане на семейството, лошо психично здраве, самоубийства и бездомност“, се казва в официалния сайт на кралското семейство.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Колко пъти ходихте на почивка това лято?

Не съм почивал/а, защото нямам финансова възможност или съм възпрепятстван по други причини.
44%
Само веднъж. Традиционно имам по една лятна почивка годишно.
23%
Два пъти - по веднъж в България и зад граница.
11%
Повече от два пъти и планирам още почивки в последните подходящи дни.
19%
Ходим на почивка само за уикендите, не сме имали дълга ваканция в друго населено място.
3%
Общо 1893 гласа

Снимка: БГНЕС