Разглезените представители на зодиака

Държат на лукса и удобствата

18.09.2024 | 22:44 Редактор:
Те постоянно изискват много от всички.
Те постоянно изискват много от всички.

На всеки се случва да се държи разглезено, но за тези представители на зодиака се казва, че го правят често. Те постоянно изискват много от всички, държат на лукса и удобствата, оплакват се от най-малкото, не могат да търпят някакви проблеми, неудобства и т.н., пише Times of India.

Овен

Овните могат да бъдат доста капризни, да изискват много неща, държат всичко да се случва според техния график, техните условия, всички да се съобразяват само с техните желания. Инати са и е трудно да им се угоди, не е лесно да се разбирате с тях, тъй като трябва да сте им като подчинени. 

Телец

Тези зодии също са големи инати и трудно ще им се угоди. Ако не стане това, което те искат, дълго ще се сърдят, инатят, като цяло - няма да отстъпят или да признаят, че бъркат. Ще направят всичко възможно да получат това, което искат и да постигнат своето. 

Лъв

Други зодии, които понякога могат да бъдат приемани за разглезени. Лъвовете са щедри и лидери, но не забравяйте, че са много горделиви, могат да бъдат егоисти и държат цялото внимание да е за тях. Искат да са под светлините на прожекторите, наслаждават се на това всеки да гледа тях, да говори за тях, държат постоянно да получават комплименти и хората да им се възхищават. 

Четете повече в teenproblem.net

Колко пъти ходихте на почивка това лято?

Не съм почивал/а, защото нямам финансова възможност или съм възпрепятстван по други причини.
44%
Само веднъж. Традиционно имам по една лятна почивка годишно.
23%
Два пъти - по веднъж в България и зад граница.
11%
Повече от два пъти и планирам още почивки в последните подходящи дни.
19%
Ходим на почивка само за уикендите, не сме имали дълга ваканция в друго населено място.
3%
Общо 1893 гласа

Снимка: Pexels