fallback

Пълнолунието в Риби носи пари, късмет и значими събития на няколко зодии

Част от зодиите ги чака духовно пробуждане

18.09.2024 | 15:05 Автор: Искра Ангелова

Пълнолунието в знака на Риби се нарича още Жътварска луна. В този период ставаме много емоционални, нещата може да са леко напрегнати. Някои от най-значимите преживявания в живота ни се случват покрай тези събития. Част от зодиите ги чака духовно пробуждане. Желаем стабилност, но и се променя начинът, по който мислим за някои неща, както и начинът, по който действаме.

Ето на кои зодии пълнолунието и лунното затъмнение ще повлияят най-силно, според "TimesNowNews".

Телец

Лунното затъмнение може да донесе финансови печалби на Телците. Най-хубавото е, че тези зодии може да открият изгубени пари, забравени печалби или просто доходите им да се увеличат. В дните около тези събития Телците може да започнат нова работа, да получат примамливо предложение, да се натъкнат на страхотни бизнес възможности. Дори имат шанс да инвестират в имот.

Близнаци

Тези небесни събития влияят много хубаво на Близнаците. Сега може те най-сетне да имат успех, що се касае до определени правни въпроси и проблеми. Освен това, тези зодии могат да получат наистина специален подарък, който много ще ги зарадва. Или да се насладят на ново начало в кариерата си. Добри новини за тези, които си търсят работа. А бизнесмените ще сключат доходоносни сделки. Репутацията на Близнаците се подобрява, радват се на хубава слава.

Скорпион

За Скорпионите лунното затъмнение и пълнолунието в Риби носят много позитивнипромени в кариерата и професионалния живот. Може сега тези зодии да създадат важни планове за бъдещето и кариерата им да потръгне, да се развива чудно и да върви напред. С правилните решения, много е вероятно да ги чака прогрес. Висшестоящите ще ги подкрепят и ще имат късмет. Може да си купят ново жилище или кола. Скорпионите ще се радват и на романтика, съдбовни срещи или вълшебни мигове с половинката.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Колко пъти ходихте на почивка това лято?

Не съм почивал/а, защото нямам финансова възможност или съм възпрепятстван по други причини.
Само веднъж. Традиционно имам по една лятна почивка годишно.
Два пъти - по веднъж в България и зад граница.
Повече от два пъти и планирам още почивки в последните подходящи дни.
Ходим на почивка само за уикендите, не сме имали дълга ваканция в друго населено място.
Общо 812 гласа

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback