fallback

Звездите на "Приятели": Без Мати, няма да се събираме отново на екран

Без Матю Пери нито парите, нито носталгията, могат да съберат актьорския състав

17.09.2024 | 22:32 Автор: Деси Николова

Трагичната смърт на Матю Пери слага край на възможността за бъдещи събирания на актьорите от "Приятели". Подвластни на дълбоката скръб от кончината на своя колега и близък приятел, актьорите са взели трудното решение да не участват повече в "reunion", според InTouch. Въпреки желанието на милиони фенове по целия свят и спекулациите за продължение на поредицата, които се появиха в социалните мрежи, звездите са категорични.

"Не би било правилно да правим нещо без Мати. Мисълта да върнем всички обратно за шоу или специален трибют е твърде болезнена. Когато Мати умря, "Приятели" също умря", споделя източник ексклузивно пред InTouch.

Пери, който имаше дългогодишни проблеми със зависимости, беше открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис през октомври 2023 г. В момента продължава разследването по случая.

Шестимата "приятели" се събраха отново заедно на екрана през 2021 г. срещу огромната сума от 3 милиона долара за всеки от актьорите. Според източниците на InTouch, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър, са се съгласили всякакви телевизионни събирания да бъдат "отложени за постоянно" от дълбоко уважение към техния любим Чандлър Бинг.

"Макар феновете да се надяват на едно последно събиране, реалността е, че без Матю, нито парите, нито носталгията, могат да съберат актьорския състав на екрана отново заедно. Това наистина бележи края на една ера", споделя ексклузивно друг източник пред InTouch.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: Instagram

fallback
Още от Любопитно
fallback