Частично лунно затъмнение и пълнолуние в Риби на 18 септември носят съдбовни промени

Възможно е да се почувстваме емоционални и чувствителни

17.09.2024 | 12:51 Редактор:
Събитията могат да доведат до дълъг лечебен период.
Събитията могат да доведат до дълъг лечебен период.

Септември е изпълнен с интересни събития. Едно от тях е частичното лунно затъмнение в знака на зодия Риби. То ще се случи на 18 септември. Тъй като зодиакалният знак Риби е последният знак от зодиака, може да видим определен край на нещо.

Важно е да знаем, че затъмненията са склонни да носят съдбоносни събития и винаги ни поставят там, където трябва да бъдем, дори и да не ни харесва първоначално.

Това означава, че е възможно да се чувстваме изключително емоционални и чувствителни в този момент. Каквото и да се развие по време на това септемврийско затъмнение, може също да доведе до дълбок и дълъг "лечебен" период. Добре е да сме търпеливи и да оставим нещата да се регенерират. Енергията на Риби е бавна, затова и някои неща ще се развиват по-бавно.

Но на 18 септември ни очаква и пълнолуние. Рибите са управлявани от Нептун, планетата на илюзията и изцелението. На свой ред, това променящо събитие ще постави на фокус и романтична или платонична динамика на връзката или връзка с област от живота ни, например работа, здраве, която може да трябва да бъде преобразена. 

Независимо от вашия слънчев знак или друго основно разположение в рождената карта, зодиите, които ще го усетят най-много, са Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Колко пъти ходихте на почивка това лято?

Не съм почивал/а, защото нямам финансова възможност или съм възпрепятстван по други причини.
Само веднъж. Традиционно имам по една лятна почивка годишно.
Два пъти - по веднъж в България и зад граница.
Повече от два пъти и планирам още почивки в последните подходящи дни.
Ходим на почивка само за уикендите, не сме имали дълга ваканция в друго населено място.
Общо 199 гласа

Снимка: Pixabay