Любовен хороскоп за всички зодии за 17 - 22 септември

Поведението на половинката на Телците може сериозно да ги вбеси

17.09.2024 | 09:12 Редактор:
Предстоят доста промени.
Предстоят доста промени.

Седмицата в любовно отношение ни носи отново много емоции, но и доста промени. Петя Георгиева изготви любовен хороскоп за всяка една от зодиите.

Овен

Ако връзката ви е дългогодишна, не я помрачавайте с мимолетни флиртове. Краткотрайната емоция, разбира се, ще е незабравима, но заслужава ли си да рискувате стабилността на отношения, изграждани продължително и старателно.

Телец

Поведението на половинката може сериозно да ви вбеси. От съществено значение е да реагирате с присъщото си "телешко" спокойствие. Оставите ли го/я да "вилнее на воля", много скоро сам/а ще съобщи причините за действията си. Ще се окажат толкова неубедителни, че вместо да ви ядосат, ще ви развеселят.

Близнаци

Ще ви разкрият или самостоятелно ще достигнете до неприятни подробности от миналото на любимия/мата. Преди да се разсърдите и да предприемете "хард" - обяснителен разговор, припомнете си поне част от собствените действия, с които никак не се гордеете. 

Рак

Принципно не обичате промените, особено ако се налага да ги организирате лично и самостоятелно. Те обаче, са полезни за освежаване на връзката ви и внасяне на допълнителна доза романтика. Оставете инициативата на гаджето и няма да съжалявате. 

Лъв

Не пресирайте половинката си да подкрепи решенията ви, ако не желае да го направи. Той/тя може и да се съгласи, да премълчи, да не се противопостави, но мисълта, че се налагате и се опитвате да доминирате във връзката ще стане устойчив повод за бъдещи разногласия.

Дева

Ежедневните задължения ще ви принудят да разредите срещите с половинката. Промяната на обстановката не само ще ви освежи, но и ще ви даде възможност да наваксате пропуснатите мигове, в които не сте били заедно, информира teenproblem.net.

Везни

Тенденцията на периода е към промяна. Ако сте имали някакви разногласия с любимия човек, поговорете за тях в началото на седмицата. Ще сте достатъчно убедителни, за да го/я накарате да приеме твърденията ви. 

Скорпион

През първите дни на седмицата е възможно да усетите необяснимо напрежение. Ограничете срещите с любимия човек под благовиден предлог, но по-скоро с превантивна цел – за да избегнете поредната разправия. След като стабилизирате емоциите, опитайте да съчетаете полезното с приятното.

Стрелец

Любимият/мата ще се опита да поведе разговор на тема, която и за двама ви е проблематична. Излишно е да отлагате. Обсъждайки онова, от което и двамата се страхувате, ще осъзнаете, че не само не застрашава връзката ви, а напротив, сближава ви бързо и за дълго.

Козирог

Изненадващо може да започнете да изпитвате силно романтично влечение към човек, с когото от доста време сте в чисто приятелска връзка или просто в една компания. 

Водолей

Доста често ще сте мишена на критични атаки от страна на половинката си. Причините ще са ясни и абсолютно обективни и ще се свеждат до непредвидимите ви действия и неизпълнени обещания. 

Риби

В дните преди Пълнолунието във вашия знак, което ще е съпроводено с частично Лунно затъмнение, може да се чувствате леко меланхолични. Помислете за промените, които бихте желали да предприемете, но все не ви стигат сили и смелост. 

Колко пъти ходихте на почивка това лято?

Не съм почивал/а, защото нямам финансова възможност или съм възпрепятстван по други причини.
Само веднъж. Традиционно имам по една лятна почивка годишно.
Два пъти - по веднъж в България и зад граница.
Повече от два пъти и планирам още почивки в последните подходящи дни.
Ходим на почивка само за уикендите, не сме имали дълга ваканция в друго населено място.
Общо 137 гласа

Снимка: Pixabay