fallback

Нумерологична прогноза и таро карта за 17 септември: Трудности, но и време и за ново начало

Конфликтите ще намалеят

17.09.2024 | 08:12 Автор: Искра Ангелова

Вибрациите на деня ни насочват в посока на започване на дългосрочна дейност чрез създаване на проект. Имате голяма нужда от независимост и вашата автономна природа ще ви насърчава да проследите пътя без чужда помощ. Вашето желание към поемане на лична инициатива, определено ще се увенчае с успех.

Но това ще важи и за следващите дни. Според нумерологичната прогноза, периодът може бързо да се окаже много обещаващ. Въпреки това, не са изключени някои малки трудности, но вие ще се справите.

Асо мечове е начало, нещо може да се зароди в резултат на комуникация или интелектуален обмен на информация. Имаме шанс да сложим основите на нещо продуктивно. Време за обсъждане и осъществяване на идеи.

Съвет за деня - Шестица мечове. Конфликтите ще намалеят, ще предпочетем да се отдръпнем от споровете и да действаме по-разумно и в дух на сътрудничество. И все пак енергията на две карти от тази боя може да е колкото продуктивна, толкова и напрегната. Бъдете осъзнати.

В работата: Време на новости, да сложите начало на ново начинание. Обсъждайте идеи и предприемайте смело нови начинания.

Колко пъти ходихте на почивка това лято?

Не съм почивал/а, защото нямам финансова възможност или съм възпрепятстван по други причини.
Само веднъж. Традиционно имам по една лятна почивка годишно.
Два пъти - по веднъж в България и зад граница.
Повече от два пъти и планирам още почивки в последните подходящи дни.
Ходим на почивка само за уикендите, не сме имали дълга ваканция в друго населено място.
Общо 152 гласа

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback