fallback

Хороскоп за 17 септември: Близнаците и Скорпионите да не бързат с реакциите

Девите трябва да бъдат внимателни

17.09.2024 | 05:00 Автор: Деси Николова

Овен

Усърдният ви труд в службата е оценен от вашия ръководител. Неочаквано предложение от колега ви носи възможности за ръст в доходите – помислете си дали да не се възползвате.

Телец

Спонтанността и бягството от рутината внасят свежест, позитивизъм и вдъхновение в живота ви. Провалите в любовен план обаче пък са причина за разочарование и горчивина.

Близнаци

Негативизмът около вас не трябва да влияе на вашето настроение. Не вземайте прибързани решения в професионален план, за да не съжалявате заради импулсивността си.

Рак

Успешно завършените проекти заслужават да бъдат отпразнувани подобаващо. Тествайте своя капацитет като напуснете зоната си на комфорт и поемате предизвикателства.

Лъв

Здравето ви е в добро състояние и не ви създава главоболия. Преценете как да разпределите времето си, така че да изпълните приоритетните ангажименти.

Дева

Бъдете особено внимателни и предпазливи при подписването на договори и сключването на сделки. Натрупвате увереност вследствие на успехите ви в кариерно отношение.

Везни

Всекидневните ви задължения не трябва да оказват стрес на психиката ви и да се чувствате притиснати. Извличайте позитивите от ситуациите, в които попадате.

Скорпион

Предстоят промени в работата ви – не прибързвайте с реакциите! Пътешествията са най-добрият начин да си починете и да внесете спокойствие в съзнанието си.

Стрелец

Привързвате се лесно и емоционално, което може да бъде причината да се чувствате наранени. Внимавайте за какво харчите парите си, за да не разклатите стабилността на бюджета си.

Козирог

Изразявайте смело позициите си и не допускайте чуждите реакции да ви разколебават. Чувствате се комуникативни и приветливи – създавате бързо и лесно нови запознанства и контакти.

Водолей

Помагайте с каквото можете на своите близки, ако те се нуждаят от вашите грижи. Планирайте среща с любими хора, за да разнообразите деня си и да си отдъхнете.

Риби

Сблъсквате се със страховете си – изправете се решително пред тях и се опитайте да ги преборите! Финансите ви не са особено стабилни, което изисква разумно управление на средствата ви.

Колко пъти ходихте на почивка това лято?

Не съм почивал/а, защото нямам финансова възможност или съм възпрепятстван по други причини.
Само веднъж. Традиционно имам по една лятна почивка годишно.
Два пъти - по веднъж в България и зад граница.
Повече от два пъти и планирам още почивки в последните подходящи дни.
Ходим на почивка само за уикендите, не сме имали дълга ваканция в друго населено място.
Общо 129 гласа

fallback
Още от Любопитно
fallback