fallback

Хороскоп за 16 - 22 септември: Лоши новини за Козирозите и Девите

Близнаците да се стремят към баланс

15.09.2024 | 17:10 Автор: Толя Стоянова

Какво ви очаква според зодията - вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Телец

Приемайки изпълнението на сложна задача, не очаквайте, че усилията ви задължително ще получат висока оценка. Напротив, действайте с присъщата си упоритост, последователност и без прекалени надежди. Много е вероятно в края на седмицата нов или по-млад колега да се опита да представи постиженията ви като своя заслуга.

Близнаци

От съществено значение е да намерите баланс във всички сфери на действие, към които сте се ориентирали. На работното място обстановката ще е динамична, но пък бихте могли да съчетаете полезното с приятното. Интересни оферти за изява няма да липсват. Проучвайте ги подробно и предпазливо, преди да стигнете до съгласие или отказ.

Рак

Професионален проект, с който сте се занимавали преди време, отново ще придобие актуалност. Фактът, че се налага да го разширите и обновите ще ви изпълни с ентусиазъм. Не ограничавайте инициативата си, но и не променяйте концепциите си глобално.

Лъв

Не позволявайте да се намесват в работата и да влияят върху решенията ви, но и вие действайте реципрочно. Обстановката на работното място на моменти ще е напрегната. Реагирайте максимално сдържано.

Дева

Отношенията, и то личните, ще са в по-малка или по-голяма степен източник на разочарование. Някой от близките може да вземе важно решение, без да се допита до мнението ви, което няма как да не ви ядоса. От друга страна колега, с когото разбирателството ви е повече от колегиално, може да промени разпределението на работата в своя полза.

Козирог

Приходите ви ще са леко нестабилни. Ще получите каквото ви се полага, но не на уговорената дата, а по-късно. Ще се наложи да преминете за известно време "в режим на икономии", което съвсем не означава, че трябва да се въплътите в главната роля на "Скъперникът" от Молиер.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback