fallback

Нумерологична прогноза за периода 16 - 22 септември

Време за ново начало

15.09.2024 | 22:10 Автор: Толя Стоянова

Какво ви очаква според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в седмичната ни нумерологична прогноза за периода 16 - 22 септември.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число

Седмица на ново начало за вас. Ако през изминалата седмица сте изоставили някои хора и обстоятелства в живота си, сега е моментът да засеете семена и да се впуснете в нови приключения. Това е прекрасно време да направите всичко, което сте искали, но сте се оправдавали. Сега е моментът да действате и да бъдете смели! Енергията ще ви стига дори и за започване на спортна активност. Започването на нещо ново изисква увереност. Вярвайте в себе си. Вселената ви помага да излезете от зоната си на комфорт и да изведете живота си на ново ниво.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число

След интензивната енергия и промени от миналата седмица, сега е време да забавите темпото и да помислите върху живота и изборите си. Може да се почувствате като на кръстопът. Бъдете добри към себе си, докато интегрирате тази нова енергия. Вашите емоции са високи и може да бъдете свръхчувствителни или да вземете присърце мненията на другите хора. Ето защо е важно да отделите време и да обмислите вашите лични нужди.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число

През следващите дни определено ще блеснете в много направления. Това е силен енергиен период, така че вместо да се тревожите за бъдещето си, създайте живота, който желаете, като култивирате повече радост и красота в себе си. Вместо да се фокусирате върху това, което ви липсва, посейте семената на вашите идеи. Покажете талантите си, особено ако търсите нова работа. Вашата креативност сега е в пълна сила и трябва да бъде изразена.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback