fallback

Мария Шараповa за единството на ума, духа и тялото

Рускинята споделя виждането си за хармонията между духовното и материалния свят

14.09.2024 | 20:50 Автор: Тодор Петров

Най-новото начинание на рускинята Мария Шараповa е насочено към постигане на единство на ума, духа и тялото.

"Опитвам се да посвещавам поне един час на ден, пет до шест дни в седмицата, на тялото си. Не тренирам на нивото, на което тренирах преди, но съм доста усърдна и постоянна – дори ако имам само 30 минути в хотелска стая. Харесвам разнообразието, което имам в тренировките си сега. Беше много по-строго, докато тренирах като професионален спортист. Но последователността е това, към което винаги съм се придържала", споделя Маша в интервю за Vogue.

39-годишната легендарна спортистка споделя виждането си за хармонията между духовното и материалния свят в специално изживяване на полуостров Пелопонес. Като глобален уелнес посланик на Aman Resorts, Мария е домакин на тридневен ритрийт лагер в края на септември.

"Аман винаги е създавал най-добрите изживявания за своите гости, предлагащи спокойствие и бягство, от които винаги се възползвах по време на кариерата ми като спортист. За мен е чест да спомогна за едно индивидуално изживяване чрез целия опит, който съм придобила", споделя Шарапова за новото си начинание, цитирана от barrons.com.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback