fallback

Какво ни очаква в любовта в периода 16 - 22 септември

Лунното затъмнение ще предизвика напрежение

14.09.2024 | 15:31 Автор: Толя Стоянова

Предстои лунно затъмнение в знака на зодия Риби. Това събитие ще предизвика любовни напрежения. Повече за вашата зодия вижте в любовния хороскоп за периода 16 - 22 септември.

Овен 

За Овните новата седмица може да се окаже не толкова положителна по отношение на любовта. Звездите ви съветват да се пазите от илюзии. Време е да се отървете от старото, заблудите и всичко онова, което пречи на любовния ви живот. Това важи както за обвързаните представители на зодиакалния знак, така и за необвързаните.

Рак 

Романтиката е на хоризонта, Раци! В неделя Венера е в квадрат с Плутон във вашия партньорски сектор. Вашият партньор вероятно иска да е на "шофьорското място" и да решава семейна ситуация, докато вие се чувствате неудобно от нивото на контрол, което той иска. Вместо да пренебрегвате проблемите, опитайте се да бъдете открити. Венера ще ви донесе повече любов и романтика, затова изчистете неяснотите и се насладете на хубавите мигове. 

Лъв

Лъвове, тази седмица ще бъде трудно да се ориентирате в морето от любов, независимо от състоянието на връзката ви. При обвързаните - негодуванието може да размъти водите на връзката ви, ако вие поемате повече задължения. Ако е така, ще бъдете готови да поставите ултиматум на партньора си. За щастие, този въпрос вече няма да бъде замитан под килима и ще намерите решение. 

Скорпион 

Скорпиони, предстоят ви големи преходи в любовта. Благодарение на мощното лунно затъмнение, което ще повлияе на вашия романтичен сектор. Ако сте необвързани, може да бъдете пленени от очарователна личност, която изглежда твърде добра, за да е истина. Дръжте очите си отворени само в случай, че границите са твърде размити между реалност и фантазия. Ако сте сериозно обвързани, опитайте се да разрешите проблемите си, ако имате такива и се насладете на романтиката.

Козирог 

Тъй като лунното затъмнение оказва влияние върху комуникационния ви сектор, като същевременно се свързва с Нептун, може да сте по-объркани от всякога за решение, което трябва да вземете относно любовта. Може би чувствате, че не сте неясно, защото не сте слушали интуицията си за ситуацията. След неделя Венера влиза във вашия сектор на приятелството. Независимо дали сте необвързани, или обвързани, може да научите, че някой приятел изпитва силни емоции към вас.

Водолей 

Венера във вашия 9-и дом на вярванията ще бъде в квадрат с Плутон във вашия скрит 12-и дом. В резултат на това може да откриете, че се опитвате да убедите половинката си да приеме вашата гледна точка по даден проблем и ако той/тя не го направи, реакцията ви може да е отрицателна. Ако сте необвързани, може да срещнете някого, за когото скоро ще разберете, че не споделя основните ви възгледи за света.

Четете повече за всички зодии в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback