Джони Деп подготвя уникална изложба в Ню Йорк

Нарече я "Купчина неща"

12.09.2024 | 15:37 Редактор:
Актьорът представя изложбата на живота си.
Актьорът представя изложбата на живота си.

Актьорът Джони Деп бавно славно се завръща към старото си Аз, като си проправя път в Холивуд и други аспекти от развлекателния бизнес след дългото и уморително публично дело срещу Амбър Хърд. 

На 4 октомври се очаква актьорът да открие своя изложба в Ню Йорк, наречена "A Bunch of Stuff" ("Купчина неща"), която ще предложи на зрителите интимен поглед върху артистичните творби на Деп за първи път. Тя ще включва лични артефакти на Джони и предмети от неговите домове и художествени ателиета. Според официалното съобщение, изложбата ще демонстрира отличителната личност и чувството за хумор на актьора.

"През магията и лудостта на живота, изкуството беше моето светилище. Тези произведения, родени от различни етапи на моето пътуване, са отпечатък на един изживян живот", каза 61-годишният Деп в изявление и допълни, че създаването на изкуство винаги е успокояващ процес, който за него е бил необходимост.

Арт изложбата ще включва изкуство, датиращо от началото на 20-те години на номинирания за "Оскар", плюс кинематографична музика и звуков пейзаж, завладяващи анимации и галерийни пространства. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС