fallback

Селена Гомес: Не мога да износя собствени деца

"Имам много медицински проблеми, които биха поставили моя живот и този на бебето в опасност", разкри тя

12.09.2024 | 14:13 Автор: Искра Ангелова

Селена Гомес призна, че не би могла да износи собствените си деца. Причината се крие в здравословните ѝ проблеми. 32-годишната певица и актриса призна, че много е страдала заради невъзможността да бъде майка по естествен път.

"Никога не съм казвала това, но, за съжаление, аз не мога да износя собствените си деца. Имам много медицински проблеми, които биха поставили моя живот и този на бебето в опасност. Това беше нещо, за което трябваше да скърбя известно време.", издаде тя пред "Vanity Fair".

Звездата обясни, че все още е решена да стане майка по различен начин.

"Не е непременно по начина, по който си го представях. Мислех, че ще стане по начина, по който се случва за всички... Откривам, че е благословия, че има невероятни хора, които са склонни да са сурогатни майки или да дават за осиновяване, и двете са огромни възможности за мен. Това ме направи наистина благодарна за другите възможности за хората, които умират да бъдат майки. Аз съм от тези хора. Развълнувана съм от това как ще изглежда пътешествието, но то ще изглежда малко по-различно", обясни още изпълнителката.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback