Томбола с големи семейни награди очаква посетителите на Day Off: School Time на 14 септември

Събитието ще продължи от 10 часа до 17 часа пред Хипермаркет HIT Max, Младост

12.09.2024 | 12:34 Редактор:
Цветно приключение от изненади, закачки и игри.
Цветно приключение от изненади, закачки и игри.

Първият учебен ден наближава, а заедно с него и цветното приключение от изненади, закачки и игри на Dnes.bg. Целодневното семейно събитие Day Off: School Time ще помогне в подготовката за старта на учебната година, а на14 септември пред Хипермаркет HIT Max, Младост от 10 часа до 17 часа деца и родители ще могат да кажат официално довиждане на лятото и да посрещнат с много усмивки и забавления новите предизвикателства. Всички посетители ще могат да спечелят много награди и да се включат в развлекателните игри на партньорите на събитието. През целия ден присъстващите ще могат да участват в томболата за няколко семейни награди.

Посетителите, които искат да се включат в томболата с големите награди ще трябва да съберат стикери от всички щандове на Day Off: School Time. Големите награди в томболата са: Почивка в луксозния Къмпинг Градина, както и в Гранд хотел Банско, уикенд в хотел Мальовица, възможност за организиране на парти за рожден ден с OreHHerO в най-новото място за събития в София Villa Rosa, ваучери за пазаруване от Хипермаркет HIT MAX и много други изненади.

Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип по време на събитието и ще бъдат обявени на сайта dnes.bg.

Поп певицата Мария Илиева, бившата българска състезателка по художествена гимнастика Симона Пейчева, вокалистът на "Остава" Свилен Ноев, многократният шампион в кикбокса и звезда от веригата SENSHI Владимир Вълев, създателката на издателство "Книгозавър" и общността за четящи деца и родители Пирина Воденичарова, водещите на Bulgaria ON AIR Петя Кертикова, Кристина Цветкова, Ганиела Ангелова и бизнес журналиста от Bloomberg TV Bulgaria Роселина Петкова са посланиците, които застават зад каузата на проекта за правилно детско образование и развитие в училищна възраст. В откровени интервюта за специалната секция на Day Off: School Time в Dnes.bg, както и на живо в ефира на Bulgaria ON AIR посланиците споделиха своя личен опит в отглеждането на здрави и щастливи деца. Вижте какво разказаха на bgonair.bg и Dnes.bg.

Повече информация за Day Off: School Time може да откриете на Investor Media PRO.

Основни партньори на Day Off: School Time са: Елана Фонд Мениджмънт, International Asset Bank.

Партньори на Day Off: School Time са: Britanica, Столето, British Council.

В партньорство с: Хипермаркети HIT MAX, Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg, Apteka.puls.bg.

Събитието се организира с подкрепата на: Max International, Valentis, NEXT LEVEL, Florina, Therasal, FREETUSS, Vita Rama, Centrum, Academy PRO, Дентална клиника "Диамед" Младост, Витамини за деца Марсианци, Детски учебен и арт център “OreHHerO”, Езикова школа "Престиж", Верига зоомагазини и клиники "Zoo Center", Бусинска Сръчкотилница, "Къмпинг Градина", Хотел "Мальовица", DEVIN, J Point Group и Photocorner.bg.

Институционални партньори на събитието са: BESCO, Музейко.

Медийни партньори на Day Off: School Time са: Az-jenata.bg, Teenproblem.net, Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria, сп. „Жената днес”, “София играе”, Mama Mia.