Стара любов се връща при няколко зодии

Те са по-носталгични

12.09.2024 | 08:25 Редактор:
Раците винаги са вярвали в даването на втори шанс.
Раците винаги са вярвали в даването на втори шанс.

Стара любов се връща в живота на няколко зодии. Те са по-носталгични, трудно преживяват човек, когото истински са обичали и пред когото са се разкрили, не искат усилията, които са полагали за отношенията да са били напразни.

Вижте кои зодии скоро ще се върнат към старата любов, според "Times Of India".

Рак

Те някак винаги остават привързани към хората, за които ги е било грижа и които са обичали, дори дълго след като връзката е приключила. Мислят за тях постоянно, вкопчили са се към тях и спомените, не искат да ги пуснат. В края на лятото или началото на есента някой от миналото се завръща в живота им. Човек, който отдавна си е тръгнал. Но това няма да изненада Раците. Те винаги са вярвали в даването на втори шанс.

Тези зодии смятат, че любовта не изчезва, просто чака правилния момент отново да се появи. И това ще се случи. Човекът, който още кара сърцето им да бие лудо, също мисли за тях сега и ще се върне при тях. Той е осъзнал, че връзката е била специална и си струва да се поднови. Нека Раците да не се страхуват да отворят сърцето си. Това е вторият шанс, за който са се надявали.

Дева

Тези зодии прекараха прекалено много време в дълги анализи какво се е провалило в предишната им връзка и защо тя е приключила. Премисляха нещата страшно дълго. Истината е, че понякога няма ясни и еднозначни отговори. И това е ОК. Това, което има значение сега, е, че най-накрая Девите ще получат завършека, от който се нуждаят. Сега в живота им се завръща този човек и те ще проведат един специален разговор.

Може да е последен разговор и да не се съберат с бившето гадже, но поне тази дискусия ще им помогне да продължат напред. Може пък, благодарение на разговора, Девите и бившият им партньор да осъзнаят някои неща, да видят нещата в нова светлина, да си изяснят какво чувстват. Преди може периодът да не е бил подходящ за тази връзка, но сега отново да има искри и моментът да е идеален за подновяване на отношенията. Нека Девите бъдат отворени към това, което се случва, дори да не са го очаквали. Вселената ще ги изненада.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС