fallback

Какво ни съветват таро картите за периода 9 - 15 септември

Очакват ни материално богатство, финансово изобилие и успехи

09.09.2024 | 16:23 Автор: Толя Стоянова

Таро картите за периода 9 - 15 септември са Асо пентакли и Крал пентакли. Първата таро карта в гаданието е Асо пентакли. Това Асо, подобно на другите в таро, представлява ново начало, което може да е свързано с финанси, богатство, кариера, физическо здраве и проявление на целите ни.

Таро картата Асо пентакли предвещава усещане за просперитет и изобилие в материалната или финансовата сфера на живота. Успехът е налице, но само от нас зависи дали ще бъдем дейни и ще се възползваме от добрите възможности. Асо пентакли е като зелена светлина и ни насърчава да помислим как да постигнем своите цели.

Втората карта в таро четенето е Крал пентакли. Тази карта също представлява материално богатство, финансово изобилие и успех. Кралят пентакли е амбициозен, уверен, умее да създава богатство за себе си и за другите, генерира собствената си стойност от това, което е натрупал и може да сподели с другите. В таро четене тази карта ни показва, че сме уверени и успешни в привличането и управлението на богатството. Сега бихме могли да превърнем визията си в нещо осезаемо, практично и често много доходоносно.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback